Alla inlägg under april 2009

Av stajna - 1 april 2009 11:18

Läste Blondinbellas blogg, hon tycker att det är synd att Marilyn Monroe skulle kallats tjock i dagens samhälle. Vilket ingen av hennes läsare verkar fatta, utan tror att hon tycker att Marilyn är fet och att det är äckligt. Ba, okej? Skaffa er läskunskaper? Gå om grundskolan?


Själv tycker jag att hon är helt sinnessjukt vacker. Så klassisk fina drag. Hon är inte alls fet, hon har former: Bröst, midja, höfter och rumpa. Och med former menar jag inte att hon är tjock och att hennes fett ger henne former. För det resonemanget förstår jag mig inte på. Var är fett former någonstans? Är former en mage som är enbart fett? Nein.


Former är timglasform, markerad midja, runda och normalbreda höfter, en rumpa a la Britney Spears. Och bröst som mina, välformade C-kupor som inte hänger.


Däremot tycker jag att en skinny bitch modell kan ha lika mycket former för jag anser inte att former utgörs av fett. Det är formen på kroppen, hur skelettet är uppbyggt. Tex. Lindsay Lohan, hon har bara stora bröst naturligt sen har hon en ganska pojkig kropp. Så jag anser inte att hon har former bara för att brösten är stora.


Rachel Bilson är ett bra exempel på någon med former, fastän hon är kort och smal. Petite är hon ju, men hon har fina former på kroppen.


Over & out.

ANNONS
Av stajna - 1 april 2009 10:51


Jag hittar alltid saker jag vill ha. Ca 200 riksdaler måste jag punga upp på Urban Outfitters.

ANNONS
Av stajna - 1 april 2009 09:45

På jobbet, hann inte äta frukost. Eller rättare sagt, det fanns inget bröd. Nu ska jag njuta av deras kaffe, en smoothie och en stor ostmacka från cafét på plan 4.

Längtar tills solen skiner igenom fönstret här på miiig. Men jag fattar inte varför den här forskaren (använder hennes kontor) typ täckt över fönstrena med blommor som växt fritt och gardiner? Hallå, solsken, var är du?


Nu: The Voice + lyckorus + frukost.


Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Vem är du som läser min blogg?
 Förbipasserande
 Din mamma!
 En likasinnad
 Din granne
 Någon som hatar diiig!
 Vet inte vem jag är
 En av dina homies!
 Kissie, och jag vill bli brunett! Hur gör man?!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ STAJNY. i ask, cause i'm not sure. does anyone make real shit anymore? med Blogkeen
Följ STAJNY. i ask, cause i'm not sure. does anyone make real shit anymore? med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se