Direktlänk till inlägg 5 april 2009

age of empires + robinson + tvätta

Av stajna - 5 april 2009 02:29


Dagens goda gärningar för tvätthögen: Tvättat all tvätt utanför alla tvätttider, alltså varit lite bad boy och skitit totalt i reglerna.

Glott på Robinson 2009: Det blir bara mer och mer spännande.


Fast Sladden höll på att rymma. Hon var verkligen angelägen om att få komma ut, sekunden jag gick ut med henne sen i koppel så var hon pigg på att utforska allt maximalt. Inte ens rädd, katten måste kastreras.


Spelat Age of Empires: Scheissebajse! Jag vill spela det nya Asian Dynasties NU! Men shit vad en dålig förlorare jag är, fast Erik tyckte jag var så söt och ynklig som blev ledsen när han dödade mina söta kameler och hästar att han lät mig vara. Så kan det gå, när haspen inte är på! 
ANNONS
 
janet65

janet65

6 april 2009 00:12

heheeeeeee känner igen det där med dålig förlorare, det är jag åsså tyvärr, borde bli bättre men jag hatar att förlora. kram

http://janet65.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stajna - 28 april 2009 14:00

Äsch, jag hoppas på att en viss copycat (du vet vem du är, ser jag ett ord, uttryck eller min stil som du fortsätter sno kommer jag vidta åtgärder) vid namn bajskorv inte läser min gamla blogg längre.   Klicka här för att komma till min nya blogg! ...

Av stajna - 7 april 2009 23:08

Sluta blogga här, har flyttat bloggen till ett förhoppningsvis avlägset ställe där en viss copycat inte når den. Åååå, men ack så fin min blogg blev till slut här. ...

Av stajna - 7 april 2009 13:47

  Sötaste kläderna från Monki, självklart har jag kollat upp att det finns flera Monki affärer i El Stockholmo, så alla ska få en razzia över sig i form av mig i jakt på allt det här! ...

Av stajna - 7 april 2009 13:15

Sitter i sovrummet framför en större skärm, med riktigt tangentbord och en riktig mus. Med sladd!   Har hållt på och pillat med mitt nya projekt ett tag nu, kunde knappt sova för jag var så exalterad och spänd. Det enda som behövs nu är: att min lön ...

Av stajna - 5 april 2009 19:49

  Idag har varit en bra dag. Vi satt mest hela dagen i soffan med våra mini bärbara och snackade affärer. Vi har båda så mycket idéer, bra idéer. Skitbra idéer rent utsagt.   Ikväll ska jag pilla med en ny grejj, fast nu blir det middag + wipeout på ...

Presentation

Omröstning

Vem är du som läser min blogg?
 Förbipasserande
 Din mamma!
 En likasinnad
 Din granne
 Någon som hatar diiig!
 Vet inte vem jag är
 En av dina homies!
 Kissie, och jag vill bli brunett! Hur gör man?!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ STAJNY. i ask, cause i'm not sure. does anyone make real shit anymore? med Blogkeen
Följ STAJNY. i ask, cause i'm not sure. does anyone make real shit anymore? med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se