Alla inlägg under mars 2009

Av stajna - 18 mars 2009 12:26

Våren är här!! Iaf idag, det återstår att se hur det ser ut imorgon. Men 15 plusgrader i solen är inte fel det.

Istället för en stor svart vinterjacka (jag har märkt hur svart, grått och beige svenskar klär sig!) blev det min fina Nike silverjacka (gissa om folk tittade lite) och leggings, Converse och axelremsväska från Topshop. I like.


Nu ska jag direkt börja registrera i DiVA och lyssna på musik. Yes, jag fick hörlurarna idag, han får klara sig med att lyssna på sina egna fisar.


Gaaah, vår :DANNONS
Av stajna - 17 mars 2009 22:02

Hemma, ätit middag och glott på Desperate Housewives. Nu ska jag mysa med sötisen och sen sova. Imorgon vill jag upp tidigt och få in så många timmar som möjligt.


Sandra ska komma hit ngn dag lr helg å titta på "spökhusen" med mig! Fettcreepy det området är! Klockbackaområdet heter det visst. Dagsljus eller inte, jag kommer ändå bajsa på mig.


Over & out mfs.ANNONS
Av stajna - 17 mars 2009 18:10

Imorgon ska jag minsann vara här 9.30 och sitta till 19.00 Mer pengar att supa upp på Arvika! Jag SKA dit, med Tania, Malin och förhoppningsvis Sandraaa! :D


I år måste vi åka till stranden varje dag igen, där finns det  vattentoaletter  gratis och jag var inte den enda att använda dom flitigt att tömma mina tarmar. Bajamajjan är till för kiss, inte bajs!

Av stajna - 17 mars 2009 17:14

Ibland undrar jag hur svenskar använder sin hjärna. Var? VAR är logiken?


Sminka sig på ett tåg är inget ovanligt. Jag har sett tjejer göra det på 541 och bussarna på den linjen var alltid försenade och fick rusa över gupp och där fjädringen på bussen verkar ha försvunnit ut i luften. Jag är snarare IMPAD över att någon lyckas få till en snygg make på bussen.


Sminka sig på tåg, var är det äckligt eller störande? Mer störande moment är: Äta och smaska, prata för högt i mobilen eller med nästsittande, vara ful, lukta, ta för mycket plats.


Sminka sig märks inte, det låter inte och dom som klagar är väl så jävla fula att smink inte löser deras fel i utseendet. Att använda primer, foundation, puder osv. är helt normalt och att använda primer grundar för att sminket ska hålla längre under en dag och pudret fixerar foundation! Kan inte folk LÄRA sig det innan dom klagar? Alla har inte tid att sminka sig på morgonen, sitter man på ett tåg i 1 timme är det väl givet att man kan utnyttja den dötiden.


Däremot dom som översminkar sig till en gräns då det SYNS att det är sminkat och kakor, det är vidrigt. Dom tjejer som sminkar sig så hårt att det lägger sig som en ny färg på sänglakanen har förmodligen 1. Grava hudproblem dom måste sminka över 2. Är så fula att dom tror att smink ska lösa det problemet.


Svensk mentalitet skrämmer mig.

Av stajna - 17 mars 2009 17:06

Min snälla far har beställt en ASUS mini pc (hoppas på vit men vi får se!) till mig. Försöker alltid pracka på mig nya saker. "Vill du inte ha en ny skärm? En som är större än den du har" eller "Ska vi uppgradera ditt grafikkort? Spelar du mycket dataspel fortfarande?". Nej, det vill jag inte, men en minipc är sweet. Drar lite ström och kan kopplas till Eriks stora plattv.


Yes yes i like!

Av stajna - 17 mars 2009 16:30

Ett beroende om jag och min syrra alltid tittar på när vi ses, men typ efter halva filmen går vi båda ifrån tvn av någon konstig anledning. Austin Powers filmerna är geniala, men dom är roligare att snacka om.

Av stajna - 17 mars 2009 14:28

Åååå, såg Mary Kate Olsen igår på VeckoRevyn.com och hennes frisyr är to die for! Jag kan tänka mig att så skulle mitt hår se ut om jag blekte det, med fina lockar. Fast mina är naturliga, naturlisch is the shit.


Skulle kanske vara snyggt till sommaren?


Av stajna - 17 mars 2009 14:15

Ingen matlåda idag, tänkte sitta kvar här till 19.00 åtminstone. Köpte en ostmacka och en cola på cafet på plan 4. Igår var ostmackorna slut, känner liksom inte för att betala extra för salami eller skinka bara för att peta bort skinkan.


Kaffe + cola is the shit när man är koffeinberoende, såklart. Kaffe gör mig lite smått speedad. Som på MediCarrier sommaren 2005, drack kaffe som gjorde att min mage helt enkelt fick en dysfunktionell tarmsköljning (snackar laxermedel, bubblig mage) för att min mage inte var van vid kaffe varje dag. Då vart jag helt speedad och glad, haha vad kul jag hade då för mig själv (yes, jag gör ett L i pannan åt mig själv).


På lördag morgon åker min sötis till Lofsdalen, jag är ensam med att uppfostra katterna. Igår använde Sladden sitt liv som insats när hon hoppade upp från kattställningen till Billy bokhyllan. Jag vart helt galen och tog ner henne och skällde på henne medan Erik ba "Låt henne ligga där". Aldrig, ramlar hon så dör jag.


Dags för att: jobba vidare. Erik, det cepebarnet har tagit hörlurarna så nu har jag ingen musik! Din suckerfucker! Palla lyssna på radio, hej och hå, jag blir förklarad psyksjuk pga all reklam!
Presentation

Omröstning

Vem är du som läser min blogg?
 Förbipasserande
 Din mamma!
 En likasinnad
 Din granne
 Någon som hatar diiig!
 Vet inte vem jag är
 En av dina homies!
 Kissie, och jag vill bli brunett! Hur gör man?!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ STAJNY. i ask, cause i'm not sure. does anyone make real shit anymore? med Blogkeen
Följ STAJNY. i ask, cause i'm not sure. does anyone make real shit anymore? med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se