Alla inlägg under mars 2009

Av stajna - 20 mars 2009 13:49

Idag på schemat för timanställda: diska, dammsuga, lyssna på Sladdens kåtyl, äta frukost, panta och handla mat.


Imorgon bitti åker han. Shit, kommer jag ens våga sova ensam i den här stora lägenheten så nära 3 tomma (mentalsjuk)hus. Vi låg igår kväll i sängen och pratade om andar och spöken vad vi tror händer med "själen" när folk dör. Så läskigt att jag inte kunde ha ögonen öppna.


Eftersom han åker imorgon, ska vi mysa ikväll med chips & dip och Så ska det låta. Aight, jag är 50 nu helt plötsligt? Var är vinet och osten?


Håller på att koka gröt, mannagrynsgröt (egentligen ska det vara grahamsgröt) för vi har skitmycket mjölk och gröt hemma. Seriöst, min mage kommer se ut mer som att jag har ett 6pack än att jag druckit ett 6pack!


Nu: äta gröt och glo på tv.ANNONS
Av stajna - 19 mars 2009 19:39

Det känns befriande. Folk säger att killar kommer och går, men det verkar snarare vara tvärtom ibland. Sist var det Kajsa, vi bråkade om hennes kk/bästa vän och mitt intryck blev då att något har brunnit hos henne.


Nu är det Sofia jag stryker ur mitt liv, och det verkar som att många i den här vänskapskretsen inte gillar henne riktigt. Hon har inga vänner kvar, som man bäddar får man ligga helt enkelt. Både Sandra och jag känner oss befriade, vi slipper att ha en 12 åring som drar oss i byxorna och skriker.


Var man ska börja för att beskriva hennes psykiska problem är ett heltidsarbete under 1 år, anklaga en vän för våldtäkt är mer än grovt.

Hon lär inte höra av sig till mig, thank god för det. Älskar hur hon skrev till Sandra om sina shotglas hon ville ha tillbaka, jag sa då till Sandra:

"Man ska krossa dom, så det bara är smulor kvar, sen skicka in dom genom brevinkastet och skriva en lapp där det står "Dom gick inte igenom, så jag fick ta i lite!!"


Haha, aaahh, i'm cracking myself up here. Nu kan vi få tillbaka våra fester ffs! :D

ANNONS
Av stajna - 19 mars 2009 16:45

Hehe, tittade på VeckoRevyn.com och tydligen är jag inte helt ute och cyklar gällande dom apasnygga Nike skorna. Och lila Converse verkar också VeckoRevyn gilla :)Av stajna - 19 mars 2009 11:43

Det är ju 10 % clubrabattH&M just nu, tills imorgon. Så imorgon tänkte jag gå till centrum och köpa den här BHn. Väldigt simpelt med svart, men den är faktiskt riktigt het + med ett tunt vitt linne blir det kickassnyggt.
Av stajna - 18 mars 2009 17:15

Jag är så fettaggad på att dra ut i helgen! När Erik åker bort blir jag som ett monster efter party party. Längtar efter en riktigt lyckad utekväll, där man glömmer bort tiden, märker att klockan är  5.00 när man stupar i säng och dagen efter har överbelastat minneskort i kameran och märker att det är LÖRDAG så det finns 1 dag till att plocka fram sponken igen!


Hade jag inte fått stränga regler om att inte bjuda över folk på fest hade jag lätt dragit till med fest i Lapplands Väsby ffs. Fast farligt med balkong + katter. Sen när det är mycket nytt folk är Sladden bra på att pissa utanför lådan för att markera att "här bor jag, inte du".


Får se vad helgen erbjuder moi, annars hemmakväll med kissekatterna? Det kommer sluta med att jag går runt och pratar med dom ännu mer än vad jag gör nu. Nu blir "Ojdå, är maten slut? Har er fula pappa inte fyllt på den imorse?" eller "Är du söt Simba? Jaaaaa vad du är så söööööt! Vill du leka? Ska vi leka?". Haha, jag måste vara smått kattant ändå.


Piiiiss out mfs.
Av stajna - 18 mars 2009 15:51

Sitter och läser Ebbas blogg (yes, jag tar många pauser) och hon ska vara med i Kvällsöppet (debattprogram på TV4) om det finns lyckliga singlar.


Det här är vad jag tror om det:


Det finns säkerligen lyckliga singlar, som inte lägger HELA sina liv på att hitta någon men ändå vill ha någon. Vi människor är byggda så, det finns ensamvargar men människan är ett flockdjur och med tanke på våra behov av närhet, sex och bekräftelse tror jag att ALLA innerst inne vill vara med någon dom älskar och som älskar dom tillbaka.


Men, ett förhållande gör en inte direkt lycklig. Det finns många olyckliga förhållanden. Jag anser att man måste vara nöjd med sig själv och som jag själv känner. Jag har accepterat mig själv, mitt utseende och jag tycker jag är snyggast av alla när jag tex åker tunnelbana. Jag har upptäckt livets fina saker, som jag aldrig sett förut och som Erik hjälpt mig uppskatta (låter konstigt, men be with me) och det är promenader i solen, lära mig slappna av på riktigt, vara glad och ta allt med en klackspark (alltså, inte ta saker på dödsallvar, allt löser sig). Jag är nästan aldrig sur eller förbannad, enda gångerna jag brusar upp är om Erik och jag bråkar om vardagssaker eller om jag läser något korkat i en tidning eller i en blogg.


Jag tror verkligen att man måste hitta sig själv innan man kan ha ett lyckligt förhållande som varar. Säker i sig själv. Med det sagt, tror jag inte att en singel är mindre lycklig för att hon/han inte har någon. Alla hittar någon till slut. Jag är kanske ensam med mina åsikter, men alla åsikter byggs på personliga erfarenheter. Och jag tycker jag har haft min beskärda del av erfarenheter som många i min ålder aldrig kommer i närheten av. Det som inte dödar en gör en starkare, och det stämmer.


Som Sandra, det känns verkligen som att hon är på min nivå med logik och mognad. Hon verkar alltid fatta vad jag menar. Henne ser jag som säker i sig själv, mogen och har fattar hur livet ser ut på riktigt. Älskar att kunna säga något till henne och så voila, jag behöver inte ens förklara mig.


Alltså, ett förhållande är inte alltid receptet på att allt ska lösa sig.

Av stajna - 18 mars 2009 14:56

Satt i brist på annat på en paus och gluttade igenom Tessans gamla bilddagbok. Hon ser helt annorlunda ut men det gör väl många. Tycker hon passar bäst i sitt blonda hår, inte många som gör det men det passar hennes stil, smink och kläder helt klart :)


Hittade den här bilden (dålig bild, man ser inte så mkt men det är en bra peppbild!), så smal som jag var där vill jag vara igen. Det var under den tiden jag bara åt chips med dipp, glass, ostbågar och cola och sen massa pommes med beasås. Sinnessjukt hur jag kunde vara så smal ändå! Har nog med ämnesomsättningen att göra, nu är jag 20 på väg in på 21. Tränar jag mer, då ökar min förbränning. Har man någon som pushar på en är det inte svårt att träna eller motionera. Erik är bra på att få ut mig.


Inte svårt att bli så smal igen: regelbunden träning + ingen cola = hej igen 2006!

Presentation

Omröstning

Vem är du som läser min blogg?
 Förbipasserande
 Din mamma!
 En likasinnad
 Din granne
 Någon som hatar diiig!
 Vet inte vem jag är
 En av dina homies!
 Kissie, och jag vill bli brunett! Hur gör man?!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ STAJNY. i ask, cause i'm not sure. does anyone make real shit anymore? med Blogkeen
Följ STAJNY. i ask, cause i'm not sure. does anyone make real shit anymore? med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se