Alla inlägg under mars 2009

Av stajna - 23 mars 2009 23:31

Kom precis hem efter en lång dag. Jobbade, sen åkte jag och mina päron och åt middag ute. Hurry Curry vid Hötorget. Skitgott och fint ställe, dock kändes det som att maten var uppvärmd, inte tillagad.


Sitter just nu på min nya lilla ASUS dator. Den skall självfallet kopplas in till en skärm, mus och riktigt tangentbord när sötisen kommer hem.


Nu: Lite mer cola, tv och avslappning innan läggdags.

ANNONS
Av stajna - 23 mars 2009 16:59

Sitter på jobbet, segar, dricker en smoothie från kafét på plan 4. Efter jobbet ska jag, meine mutter und pappa ut och äta ute tillsammans. Gratis måltid + snacka om Thailand.


Hämtar väl min nya dator i dagarna som kommer. ASUS 901 svart, solid state disk + XP Home Edition. Moorrrrrr ;P


Nu blir det: I've been looking for freeeedoooom since i left my hometown....med ingen mindre än David Hasselhoff dunkades på Universitetets plan 7!!

ANNONS
Av stajna - 23 mars 2009 11:16

Då var det måndag. Fettseg jag är, kanske beror på att jag sover på en högst obekväm kudde?


Ska byta ut den ikväll. Kommer inte palla åka te Hägersten och hämta min  nya dator. Men jag är orkar inte med den här datorn, den är lika seg som SL. Och då är den seg!!


Drömde att jag var i Norrland för att jag kom därifrån, och gamla klasskamrater var där, Emmie, Isak osv. Klassen skulle spela ett spel, men jag fick inte vara med för att jag egentligen var i Väsby (fettskumt?) och jag hade tagit med mig Sladden och Simba som jag inte kunde hitta, men hittade till slut och satt dom i barnvagnar. Och helt plötsligt var vi på Universitetet. Drömtydare någon?


Nu ska jag sminka mig, spraya håret och sedan bär det av till Universitetet. Kallt och snö. Längtar tills jag sitter på en varm buss, sen ett varmt tåg, sen en varm buss igen, sen Universitetet och deras kaffe. Mmm, bara kaffet skulle kunna få mig att gå dit. Det är ju gratis!Av stajna - 22 mars 2009 18:44

Ätit fullkornsspaghetti och min egengjorda quornsås (quornfärs). Bröden är i ugnen, så veckan som kommer ska det självklart bli snåla veckan:

1. Ingen cola, bara kaffe från Cafe Bar på jobbet

2. Matlådor

3. Mackor som mellanmål


Nu: mysa med täcket (som luktar min sötis, buhu) och glo på tv hela kvällen tills jag blir trött. Händelserikt? No shit.


Av stajna - 22 mars 2009 17:04

Yes yes, det blev en promenad på ca 1 timme. Mötte hästspillning på häststigen, en strumpa hade kommit bort också. Mer bilder skall jag ladda upp på bilddagboken (yay att göra det på den här sega datorn?)

Det gick bra ändå utan musik, tankarna blir så tomma. Ganska skönt att gå promenad a la primitiv apa utan tankar.Av stajna - 22 mars 2009 15:09

Min syster skickade över bilder från Thailand 2005. Smal var jag, älskar att jag hade starka armar då. Förmodligen från all badminton. Skinny bitch har min syrra kallat mig, på skämt ofcourse. Slår vad om att när jag kommer hem från Thailand i sommar, är det precis sådär jag kommer se ut. Svensk mat gör en fet!

Av stajna - 22 mars 2009 14:16

Ajt, nu när frukosten lagt sig i magen så ska jag duscha (aldrig att jag går ut ofräsch) och sen ut på en promenad runt området. Aldrig att jag går ut när det är mörkt utan att Erik är hemma. Feg - check!


Så tråkigt att gå ut utan musik, Erik tog med sig lurarna till Lofsdalen. Nu får jag typ lyssna på fåglarna eller mina egna fisar, om jag lyckas snappa upp dom?
Av stajna - 22 mars 2009 13:36

Icke arbetslös som jag nu är, så längtar jag tills min lön kommer. Jag tar ju inte ut någon lunch heller och eftersom min mor är chef så :)


En lista på vad jag ska köpa för min lön (lite lägger jag in på ett sparkonto):

1. Kläder, skor, underkläder

2. Arvikafestivalenbiljett!
3. Smink, hudvård och hårvård

4. Pengar för Thailand

5. Sistaminuten med Malin & Sandra (om det blir av)


Hittade nyss dom här skorna på Chique.se från Friis & co, och jag måste säga att jag är kär! Rosa, lack och rosett. Allt som gör en ballerinasko fin!Presentation

Omröstning

Vem är du som läser min blogg?
 Förbipasserande
 Din mamma!
 En likasinnad
 Din granne
 Någon som hatar diiig!
 Vet inte vem jag är
 En av dina homies!
 Kissie, och jag vill bli brunett! Hur gör man?!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ STAJNY. i ask, cause i'm not sure. does anyone make real shit anymore? med Blogkeen
Följ STAJNY. i ask, cause i'm not sure. does anyone make real shit anymore? med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se