Alla inlägg under mars 2009

Av stajna - 26 mars 2009 17:48

Har precis handlat mat, jag tänker portionsmässigt när jag handlar mat. Nu har jag mat för 7 middagar framöver. Köpte chips och dip och 4 liter Coca Cola (gissa om min huvudvärk släppte!) och fin blötmat till katterna.


Ikväll blir det: Fullkornsspaghetti och min pastasås med quornfärs + chips och dip och en film: James Bond: Quantum of Solace med Daniel Craig. Som Sandra säger (och en del av de svarta kvinnorna i USA): Mmm-mmmm-mmmmm.



Av stajna - 26 mars 2009 13:39

Huvudvärk igen. Näringsbrist? För lite sol? För mycket sömn? Hur som helst ska jag gå till centrum och köpa cola. Blir lite plus minus noll men who gives a shit.


Nu: Duscha, dricka några liter vatten och sen ut i solen.

Av stajna - 25 mars 2009 20:15

Promenaden var så sjukt skön. Jag gick fort och huvudvärken försvann. Voila! Jag skulle fått ett spank på rumpan av Erik om han var här. Saknar honom. Lördag kväll is the night.


Nu blir det: Fiskpinnar + potatis + remouladsås (inget Anna Skipper skulle gilla!) och ja, Du är vad du äter på TV3. Självklart med limevatten.




Av stajna - 25 mars 2009 17:39

Liggre i soffan med ett glas limevatten. Colan är slut och min huvudvärk är inte att säga hej till.

Innan middagen ska jag ut på promenad. Nu ska jag våga mig ut i Väsby allé trots mörkret och alla monster som lurar i buskarna. Att gå på mjuk mark är 100 ggr bättre för lederna än att gå på asfalt.


Joggade till bussen igår, det var inte alls jobbigt. Var knappt andfådd efteråt. När lönen kommer ska jag storsshoppa på Stadium. Sen blir det att ringa Lund och höra Magda om tips för joggning. Jag anser henne lite som en expert på det området.


Lyssnar på T.I.´s album. I like a lot snopp. Fast nu ska jag ut, sen blir det Eriks vikter (hej och hå, här kommer vi snigeldepå!) och sen fiskpinnar med kokt potatis. Stadig och bra hushållskost. Jag är svensk, inte afrikan.

Av stajna - 25 mars 2009 10:31

Idag har jag egentlligen lust att bara stanna hemma. Slappa är en konst, och konsten förstår jag.


Nu blir det att upp i kalla lägenheten och duscha, sminka mig och sätta mig på bussen. Sega bananer.


Eftersom jag alltid är så apahungrig på morgonen är det ett bra sätt för mig att komma upp. Längtar efter ett par ostmackor och juice. Mest av allt längtar jag tills sötisen kommer hem. Inte samma grejj att sova ensam, även fast katterna alltid kommer och lägger sig i sängen efter ett tag.



Nu: dags att få in lite mer stålar.

Av stajna - 24 mars 2009 21:23

Hemma. Jag har:diskat, lagat mat, rensat kattlådan, cammat med sötisen, nu glor jag på Desperate Housewives på tvn (slackat efter med att ladda ner).


Om 2 veckor ska jag ha fest. Najsbajs, då har alla fått lön och studiebidrag. Mycket händer nu, bla annat ska jag och Tessan byta lägenhet! Lite avis, för hon får en jättefin hall :) Får se hur det blir med mitt boende. Hursomhelst så vill jag bo med Sandra! Kan gissa att vi kommer ha kickass fester? Mhmmmmm.


Over & out, nu blir det mer tv.

Av stajna - 24 mars 2009 17:01

Gaaah, jag vill hem! Hungrig och sugen på en stor tallrik med nånting gottigott.

Imorgon vill jag vara här tidigare, då får man en bättre rutin på maten.


"Du är framme vid Löwenströmska daghemmet ca 19:08."

Det låter helt perfekt!

Av stajna - 24 mars 2009 15:01

Sitter på jobbet. Äter kardemumma kakor och varm choklad. Behöver en rejäl sockerkick.


Förstörd över hur det fortfarande snöar. Jag som tom tänkte börja ta fram ballerinaskorna. Buhuu.


Förutom det sitter jag och kollar upp kläder åt Erik, han ville ha min hjälp med att  fixa en egen stil. Jo, det förstår jag. Mjukisbrallor (där hans paket typ syns?) + t-shirts från alla hans jobb? Elektriker, Mataffären, Widrikssons osv. Nej, det ger inte ett intryck av att han bryr sig.

Han passar i jeans som är har lite Gällivarehäng, mmm det var det första jag tittade på på MediCarrier 2005. Hans perfekta arsle. Något som framhäver det, ofcourse och som framhäver hans stora breda axlar.


Däremot tycker jag att utbudet för t-shirts för killar är att avundas.





Presentation

Omröstning

Vem är du som läser min blogg?
 Förbipasserande
 Din mamma!
 En likasinnad
 Din granne
 Någon som hatar diiig!
 Vet inte vem jag är
 En av dina homies!
 Kissie, och jag vill bli brunett! Hur gör man?!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards