Alla inlägg under mars 2009

Av stajna - 30 mars 2009 12:35


Titta, britterna har också sommar! Tycker dock att Topshops flagskeppsbutikDrottninggatan inte har så brett utbud av såna här glada kläder. Det här väger nog tyngre att beställa hem än Nelly.com. I like.ANNONS
Av stajna - 30 mars 2009 08:59

Vad heter det, uppe i ottan? Kan jag inte direkt säga om oss. Vi låg och tittade på Grillad på SVT Play kl 1 på natten. Vaknade 8.00, sötisen har redan åkt till jobbet. Själv måste mitt hår torka, sminket ska på, frukosten ska i. Och kissekatterna ska ha mat och rent vatten.


Längtar till att komma fram, då ska jag dricka deras cappuccino från kaffeautomaten. Den maler kaffet direkt! Smakar som på ett riktigt kafe. Gissa vem som kommer få en mage a la laxering?

ANNONS
Av stajna - 29 mars 2009 23:35


Allt från Nelly.com, allt ska in i min garberob.

Av stajna - 29 mars 2009 22:55

Igår, lördag var det ju Earth Hour i Sverige. Vi hade våra söta små ASUS mini bärbara (vi har varsin) laddade på solenergi. Sedan tände vi en grön lightstick, myyys!

Av stajna - 29 mars 2009 19:33


Har sedan jag såg en annons i en lokaltidning i september velat ha en sittpuff från EM. Helst rosa, men turkos kan funka jao.

Av stajna - 29 mars 2009 15:57


Klockan 22.00 ikväll på kanal 5 är det En callgirls dagbok, serien. Typ något av det bästa av tv från det blekfeta landet annars kallat Storbritannien?    

Av stajna - 29 mars 2009 15:46

På dagens schema för timanställda samt fastanställda:

1. Städat + dammsugit + skurat golv + klorinbadat badrummet + diska + bespruta köket med Ajax - Check!

2. Leka med kissekatterna (nu har Sladden fått röra på fläsket) - Check!

3. Utforska resten av området i Klockbacka/Löwet - Återstår att se om jag bajsar på mig eller inte!

Av stajna - 29 mars 2009 12:41

Lyssnar på 90-tals musik, när kommer våra feta baslådor hit undrar jag?

Mysig lördag det var igår. Film + chips och dip + badkar med skum + handla mat tillsammans.


Nu blir det rostade mackor (mina specialmackor till sötisen som han älskar) och juice och te till frukost. Idag ska vi cykla runt lite i Väsby, promenader kommer inte direkt revolutionera min kropp.


Skönt att han är hemma igen, och skönt att jag har honom i mitt liv. Jag behöver liksom inte hitta på en pojkvän (eller försöka sno en polares ex, det är pschycovarning nr 1) för att jag är så skabbig och ful så att killarna bara går efter min håriga fitta. Fast jag rakar allt som går att raka, fast tursamt nog behöver jag knappt raka benen för jag har så lite hår på dom. Ajt, bra gener? Check!


Nu: en perfekt söndag i ett perfekt liv? Varför inte? Jag har min kille, jag har ett tillfälligt jobb som ger cash till sommaren, jag ska åka till Thailand med min syster, jag ska på festival med Sandra & co. Lägg sedan till att jag är lycklig, på riktigt. Förutom att jag är fetthungrig nu, äta bör man annars dör man.

Presentation

Omröstning

Vem är du som läser min blogg?
 Förbipasserande
 Din mamma!
 En likasinnad
 Din granne
 Någon som hatar diiig!
 Vet inte vem jag är
 En av dina homies!
 Kissie, och jag vill bli brunett! Hur gör man?!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ STAJNY. i ask, cause i'm not sure. does anyone make real shit anymore? med Blogkeen
Följ STAJNY. i ask, cause i'm not sure. does anyone make real shit anymore? med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se