Alla inlägg under mars 2009

Av stajna - 5 mars 2009 20:53

Första dagen avklarad. Haha, jag satt mest och sega, drack kaffe och fick lunch gratis (min mor betalade kalaset, jag tackar och bugar) och det blev en smoothie, en stor ostfralla och Loka. Mmm. Deras smoothie är så god där.


Efter "jobbet" åkte jag till Hägersten, hämtade mitt Telenorbredband, till stan, shoppade lite och sen åkte jag hem till Väsby. Handlade lite mer mat, sen direkt hem på moppen och börja laga mat och diska. Nu kan jag slappna av, kul att vara så igång. Första badet i lägenheten, vi har badkar yes yes. I like. Tydligen ska jag få lite "hemma spa" av sötisen, hör mina öron rätt måntro?


Imorgon blir det party party hos Sandra :D Och imorgon är jag ledig för att min mutter är det också. Sen blir det fullt ös nästa vecka. Idag har jag tjänat 405 kr skattefritt, om jag inte får över 90 kr i timmen. Men 90 kronor i timmen är inte att klaga på.

Av stajna - 4 mars 2009 22:27

Bakade bröd idag, visserligen brödmix (Solrosbröd) men vi ville se att ugnen funkade och att det gick bra att göra eget bröd. Varje limpa kostar 8 kr sen kostar ju elen men det är knappast lika mycket som att köpa bröd. Bröd är dyrt. Vi kommer tjäna mycket på det här eftersom vi äter mycket bröd.


Mmm, luktade nybakat i hela lägenheten och smakar nybakat. I like.





Solrosbröd in dah making.


Av stajna - 4 mars 2009 10:56

Idag är jag uppe tidigt, tycker jag. Sover så dåligt. Snorar, hostar och har ont i huvudet fortfarande. Smsade just mutter och frågade om jag kan komma in imorgon fast då tidigt vid 8-9 (får då skjuts till station) som kompensation.


När jag kom in på toaletten låg det vikt tvätt på toan, jag blev helt rörd. Så fint vikt den var. Sötisen hade stått och vikt det på morgonen. Så gulligt.


Sladden låg och sov hos mig imorse igen, så fort Erik går upp kommer hon och lägger sig. Jag tror hon gillar mig.


Nu ska jag plocka undan lite disk, sen gå och lägga mig och vila. Jag känner mig inte fit for fight idag, skulle aldrig åkt och handlat på moppen igår. Man blir helt genomfrusen i hela kroppen. Framförallt måste jag vara frisk nog på freitag när Sandra har sin födelsedagsfest! Shit, nu måste jag verkligen gå och vila. Nattbussen hem på fredag, inte bra för förkylningen - alls.

Förstår mig inte på folk som inte tar det lugnt när dom är sjuka och inte stannar hemma. 1. Kroppen återhämtar sig, att träna eller anstränga sig hjälper inte kroppen då den bara återhämtar sig, och träning kan förstöra det. 2. Stanna hemma, förkylning smittar och vem vill ha någons hosta i håret på bussen? Mysigt, jag tror jag tar ditt slem blandat av snor och saliv och tvättar det tillsammans med mitt hår.


Rätt att vara sjuk har alla enligt lag, om jag skulle jobba på MediCarrier igen som lagerarbetare sås kulle jag aldrig palla jobba sjuk. Sån fysisk ansträning det är där, lyfta säkert 100 tunga lådor upp på ett band varje dag. DET är ett fysiskt arbete, inte direkt som att sitta på Coop (fast där drar man ju varor istället, not the same shit).


Nu ska jag hålla om en katt och vila.


Av stajna - 3 mars 2009 21:25

Känns som det varit en lång dag. Jag har tvättat, diskat och nu har vi storhandlat. Gulligt när vi gick runt på ICA med varsin rullkorg med moppehjälmarna, jämförde priser på allting. Nu ska vi börja baka eget bröd, eller ja det blir väl mest jag som får baka. Köket är min arbetsplats.


Vi kommer hela tiden på nya sätt att spara pengar, och tydligen ska Cillit Bang faktiskt vara skitbra enligt en av Eriks kollegor. Skall självklart provas och testas i hela lägenheten.


Eftersom vi inte har hittat tvkabeln för att få dom vanliga roliga kanalerna som bidrar till mitt soffliggande och mina fettvalkar (okej, jag har inga men jag kan nog froda några om jag anstränger mig att inte göra nånting alls) så nu blir det mest National Geographic, SVT och TV4 som går genom digitala boxen. Jag måste säga att ComHem suger hästballe, och det verkar vara många som håller med mig ute i Sverige. Nu ska jag berätta 2 historier om ett företag som suger ut pengar ur sina kunder på ett sätt som gör mig mordisk:


1. I somras ville vi ha digitalbox med HD kanaler, polska kanaler och Discovery Channel mm. Medium med 8 favoriter heter det. Mediumpaket innehåller från början en hel del kanaler, men när vi väl får allt och kollar allt igen är det inte Medium, det är Small med våra tillvalda kanaler. Falsk marknadsföring, för dom 8 kanalerna och Small utbudet kommer inte i närheten av antalet kanaler på Medium paketet. Var fan är deras problem? Kuksugande hästballsslickare som äter sårskorpor är dom.


2. Efter haft Bredbandsbolagets värstingshit i 1 år avbeställde han det, och tog ComHems billigaste 80tals internetuppkoppling. STOR skillnad, först i hastighet men jag vänjer mig såklart. Sedan så går internet ner hela tiden och det går inte ens att komma in på sidor utan den står bara och snurrar. Erik ringer ComHem, får ett nytt modem. Det blir lite bättre, men självklart inte i längden. Nu vill han säga upp det, och få inspelningen från det muntliga avtalet för att han  debiterats med 125 kr och inte 99 som försäljaren sa att det totalt beloppet skulle bli. Självklart får han inte ta del av inspelningen fastän han har rätt till det då ett muntligt avtal väger lika mycket som ett skrifligt i lagens stora tunga bok.


Var är då ComHems problem? Jag kommer ihåg när vi bodde i Bromma hur pissigt internet var, det la ner HELA tiden i FLERA timmar! Det borde klassas som avtalsbrott, då dom inte levererar sin del av avtalet - internet som fungerar!!!


Men åå, den enda som gör mig glad idag är Sladden. Hon har varit en dröm, hon låg bredvid mig och sov och spann när jag låg och sov. Så sött, jag blev så kär! Min isprinsessa! Hon har varit glad och närvarande hela dagen, följer efter mig. Lycka.


Nu ska jag mysa och ta det lugnt med sötisen, ostbågar och Trocadero (så gott!) och ngt töntigt på SVT.





Av stajna - 3 mars 2009 12:33

Läste nyss att American Apparel har öppnat sin andra butik i Stockholm, precis vid Hötorget där den där lite konstiga affären brukade ligga, den bredvid Kungshallen. Lätt att jag ska dit imorgon efter jobbet (oh yes, det blev ngt ändå på SU, frågan är bara hur länge) och titta om dom har lika roliga saker som dom har på hemsidan. Om dom bara har bastrikåer blir jag besviken.


Min förkylning håller i sig, mådde som ett arsle imorse. Nu ska jag släpa iväg mig själv till tvättstugan och tvätta allt och torktumla täcket som Sladden pissat på (det var akuttvättning i badkaret) och sen kan jag gå hem igen och diska! Sen är det bara att börja med maten. Sen åka och handla.


Igår tittade vi på spermier i förstoringskamera, sjukt coolt att se. Dom simmar faktiskt, på riktigt! Fick dåligt samvete när jag sköljde ner dom stackars ovetande simmarna i vasken. Men dom är ju celler? Sädesceller? Det är väl därför dom enbart är programmerade att nå till ett ägg.


En ny dag i Hagängen, husfru som jag är ska jag nu iväg och tvätta för första gången här.

Av stajna - 2 mars 2009 23:23

Alltså, ge mig ett jobb NU! Caliroots har fått in apasnygga sneakers, Nike Hi Dunk heter dom visst, kolla färgerna! Gud, jag ber dig!




Av stajna - 2 mars 2009 21:10

Vilken dag, fortfarande halvsjuk. Upp vid 7 och göra frukost åt sötisen, sen sov jag till 13. Sladden hade pissat inomhus, igen. Denna gång i deras "lektrumma". Mysigt värre, var bara fram och skura golvet.


Har skurat och städat halva köket, resten tar jag imorgon. Min arbetsplats skämtar Erik om, och det är väl sant, jag spenderar ganska mycket tid där. Köket ska bytas ut, pga ålder. Anno 84 är det kanske dags?


Det blev en promenad idag med, gick på gångvägen längs motorvägen till civilisationen fram och tillbaka. Det dög.


Dagens rätt: Fullkornsspaghetti med min hemmagjorda pastasås med quornfärs. Bra stadig mat, äta bör man annars dör man! En Trocadero också, sjukt gott. Glömt bort hur gott det är med läsk man drack när man var barn.


Nu ska jag duscha, sen blir det myspys. I like.

Av stajna - 1 mars 2009 19:14

Lägenheten är helt underbar! Jag vart helt stum när jag kom in genom dörren, så otroligt fin och rymlig!


Idag var en bra dag, upp vid 9, åt frukost i solskenet i vardagsrummet med fåglar som kvittrade utanför. Sen gick jag på långpromenad, snirklig extra lång väg till centrum. Köpte ett par mjukisbyxor för att ha här, 98 sek.

Sen handlade jag mat, var helt död efter att ha gått så långt sjuk och förkyld så sötisen kom och hämta upp mig på moppen efter halva vägen (stön). Tog dock lite bilder, var så otroligt fint ute idag. Gjorde mig så lycklig och glad att se solskenet och snön.


Nu är det dags för mat, sen ska jag koppla av med cola och ostbågar framför tvn tills jag däckar.

Presentation

Omröstning

Vem är du som läser min blogg?
 Förbipasserande
 Din mamma!
 En likasinnad
 Din granne
 Någon som hatar diiig!
 Vet inte vem jag är
 En av dina homies!
 Kissie, och jag vill bli brunett! Hur gör man?!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards