Alla inlägg under mars 2009

Av stajna - 9 mars 2009 20:43

Skall snart beställa från H&M, mest basicgrejjer och underkläder. Mmm, se dom där gröna sedlarna flyga iväg till ett multinternationellt superföretag som gör kläder av bajs.

ANNONS
Av stajna - 9 mars 2009 19:40

Något fel på den här seeega datorn, internet funkar inte. NU funkar det, men hur länge undrar jag? Spänningen tryter.


Erik ska till Lofsdalen med sin familj och åka skidor om några veckor, jag ska vara själv i lägenheten under en hel vecka med katterna! Haha, eftersom vi betalar så mycket för all el, värme och vatten så kommer jag typ ha det mörkt och hålla i båda katterna av rädsla.


Ikväll när maten förflyttad sig och förmultat i magen ska jag ut på en rask promenad igen. Undrar om sötisen vill följa med ut eller om han tänker odla fett idag? När jag kommer hem, en smoothie.


Imorgon ska jag ta med kameran till "jobbet" och försöka ta bilder. Gillar inte den här tiden, känns inte som att jag har koll på min ekonomi. Känns som att pengarna flyger iväg, men till vad? Enligt Lyxfällans ena ekonom ska man skriva upp alla inköp man gör under en månad för att se vart pengarna tar vägen. Smart, men jag kommer ju glömma bort det efter ett tag.


Nu på schemat för timanställda: mysa, promenad, tv och sova.


ANNONS
Av stajna - 8 mars 2009 21:27

Vi bakade mer bröd idag, brödmix igen. Nästa gång blir det bröd från scratch banne miiig!


Till middag idag blev det något nytt i frysdisken. Jag tycker inte den smakade något speciellt, ungefär som vilken annan fryspizza som helst. För mycket tomatsås och för lite ost. Haha, vi har båda lågt med pengar den här veckan men vi hittade 500 kronor i MYNT i en skål som vi stod och stoppade i myntapparaten i kassan och informationsdisken på ICA. Klockrent. Och kiosken här i Hagängen, bara polacker! Skitgulligt, självklart sa Erik "på återseende" på polska när vi gick, polackjävel som han är :)


Nu på schemat för timanställda: Beck film och smoothie.

Av stajna - 8 mars 2009 19:35

Vilket pissväder, det snöar som regn. Gick på en jävligt rask promenad på 45 minuter, riktigt fort blev det ut på gångstigen längs motorvägen, in i cilivisationen, ut igen till Hagängen en annan väg. Nu dricker jag vatten med limejuice och en söt Simba sitter bredvid mig och stryker sig mot min hand och dataskrärmen. Ibland råkar hans smutsiga rövhål nudda skärmen.


Nu ska vi ta ett väldigt dyrt bad (eftersom vi betalar för vatten själva) och mysa. I like.


Piiiss out mfs.

Av stajna - 8 mars 2009 13:53

Min dag hittils i bilder. Sladden är så lycklig i nya lägenheten, och leker för fullt.


IKEAs duschdraperi är ju bara så kickassnyggt! :D Barndraperi kallar jag det.


Mmm, druckit en smoothie nu. Snart ska vi väl iväg och handla. Moi vill ut på promenad i det fina vädret vi är så välsignade med. När våren kommer ska ut i mina nya fina rosa Cheap Monday jeans + min silvriga Nike jacka + ballerinaskor. Mmm, har presentkort på Åhlens och DinSko/Nilson kvar. Den 25 April kommer jag gå loss på Drottninggatan.


Nu på schemat för timanställda: Njuta av att våren SNART kommer!

Av stajna - 8 mars 2009 11:28

Dagens köp. LdB Shower Peeling från H&M för 30 kr på kampanjpris och vad som skulle varit rea på ICA, men var inte det. Morrrr, jag skulle kollat kvittot direkt.Av stajna - 8 mars 2009 00:10

Party hos Sandra, hon fyllde 21 (gissa om jag kommer känna mig gammal när jag fyller 21, känner mig som 18) och det var najs. Hon fick en ganska ogenomtänkt present kanske, LdB Shower gel med en lapp där det stod "Jag vill att du ska lukta billigt. Den här var billig" (eftersom duschgelen var billig så kommer hon lukta billigt, min konstiga humor).


Mina bilder, jag är inte så mycket för att ta bilder på fulla människor alltid. Men ack, vilken kväll ändå! Så kul att träffa Sandra och Tessan :D


Av stajna - 5 mars 2009 23:49

Var på stan idag som sagt, köpte ett linne på Bik Bok (80 spänn och det funkar som en klänning OCH linne, wooow) och en ny brösthållare (minsann) på H&M som kan vara skitsnygg att ha till ett vitt halvgenomskilnigt linne som visar den fiiina behån.


En del av min outfit som jag ska ha på mig imorgon på Sandras fest. Till det blir det rosa strumpbyxor, neonhalsbandet i form av nycklar (i UVljus lyser dom!) och rosa Gina Tricot jacka. Jamen guuuu va fint :DPresentation

Omröstning

Vem är du som läser min blogg?
 Förbipasserande
 Din mamma!
 En likasinnad
 Din granne
 Någon som hatar diiig!
 Vet inte vem jag är
 En av dina homies!
 Kissie, och jag vill bli brunett! Hur gör man?!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ STAJNY. i ask, cause i'm not sure. does anyone make real shit anymore? med Blogkeen
Följ STAJNY. i ask, cause i'm not sure. does anyone make real shit anymore? med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se