Alla inlägg under februari 2009

Av stajna - 15 februari 2009 14:40

Läste nyss på Aftonbladet.se om hur en till Konstfack elev som passerat 30 strecket för länge sen (=tönt), utfört en olaglig handling i konstens namn. "Konstens frihet går före allt".


Snubben är inte heller direkt diskret, som vi ser här och sen vidare här. Någon som vill utföra lite handlingar i konstens namn? Självklart lagliga.


Okej, om hela Sverige säger det och bestämmer det så kan vi börja med att bränna ner Konstfack och säga att det är konst. Efter det kan vi skära halsen av alla vänsterfittor i Sverige och säga att det är konst. Och sen ska jag komma undan med det såklart. Då har vi anarkism i ett nötskal. Speciellt då jag bor typ 3 minuter därifrån, ser jag det brinna så kan ni gissa att jag känner yttersta skadeglädje.


Jag hatar vänstern, har alltid gjort det och kommer alltid göra det. Jag känner ingen sympati för om Konstfack läggs ner och dom måste betala skadestånd och alla bajsar på sig för dom går i personlig konkurs.



Såna här IQ befriade människor som går runt och aldrig duschar och tror så jävla mycket om livet och hur allt går till, ska ut ur samhället punkt slut.


Kulturministern Lena Adelsohn Liljeroth sa till Aftonbladet:

"Jag vet inte om det här är Konstfacks nya giv. Att elever spelar psyksjuka och sedan det här. Vad blir nästa grej? Att tända på ett hus och se hur brandkåren reagerar?"


Hon som spelade psyksjuk är förmodligen lika störd som hon spelade eftersom hon fick iden att göra en sån grejj + att hon utförde hela skiten.


Ser vi någon moderat springa runt med en pistol i handen och hota folk i konstens namn? Typ inte. Ser vi överhuvudtaget någon göra det? Nej, och dom som gör det åker dit. Samma lagar gäller för IQ befriade töntar som Konstfackets studenter.



Av stajna - 14 februari 2009 00:48

Sitter och tittar på Åskbollen med James Bond. Älskar, fullkomligt ÄLSKAR James Bond filmerna, särskilt dom tidiga med Sean Connery. Snygg, stilig, klassisk är definitionen av hans version av Bond. Precis som den ska vara. I like.


Erik ligger och sover sött och förmodligen redan djupt. Han kom hem, trött och blev såå glad när han såg allt jag gjort för honom.


Nu ska jag ta mig något att äta (är typ skitsugen på chips och dip så det gör ont i mig) och ett (eller flera) glas kall cola. Imorgon ska jag köpa hårfärg och färga håret. Vad resultatet blir, kvarstår att se.


Jag fick 100 kronor av Erik för allt jag gjort idag! Seriöst, i've died and gone to valentine heaven?



Av stajna - 13 februari 2009 20:43

Snygga DinSko skor. Rättare sagt, väldigt snygga. 399 sek, och jag har fortfarande 170 kr kvar på mitt presentkort på DinSko. Kanske slå till?



Av stajna - 13 februari 2009 09:10

Klockan är 9. Frågan följer, ska jag gå och sova några timmar eller vara uppe? Är jag uppe kommer jag vara DÖD snart. Sover jag, kommer jag sova till 17 och vakna av att Erik kommer hem och döda mig för att jag sover.


Äsch, det får bli sova. Sova bör man, annars dör man.

Av stajna - 13 februari 2009 08:42

För att jag är seg: Nicky Hilton sprang ju för något år sen (eller flera år sen?) runt med Chanels fina rosa lack ballerinor. Hon har för övrigt en snygg outfit på bilden.


Såna skulle jag gärna vilja ha nu. Kul att det finns så liknande kopior. Riktigt liknande kopior, som Bloch.


Av stajna - 13 februari 2009 05:44

Sladden är kåt. Hon går runt och mjauar och "kvittrar" som vi säger. Och gör sina "purrr purrr" ljud. Så fort jag säger något till henne, spelar ingen roll. Säger jag "Heeej Sladden!" då reagerar hon och blir helt galen. Hon ligger på golvet och ålar.

Hon följer efter Simba, hon följer efter oss. Hon vill ha uppmärksamhet och att man tar på henne. Men ba, jag vill inte ta på dig om du blir kåt av det!

Hon slickar tom sig själv i fittan! Nasty katt.


Simba spydde i hallen nyss, massor också. Jag låg i sängen och kunde inte somna om (yes, 4 timmars sömn is the shit!) och hörde hur han spydde. Stackarn. Kanske ännu mer synd om Erik, då Simba spydde i hans skor?


Simba har spytt flera gånger på sistone. Jag är självklart orolig. Har läst på kattforum om katter som spyr. Ändå orolig.


Min söta lilla Simba, min lilla prins.





Av stajna - 12 februari 2009 21:52

Hela natten gick jag igenom hela ASOS.com, Net-a-porter.com, Nelly.com osv för jag hade så apatråkigt. Läste nya bloggar och blev mest bara avundsjuk för att alla har jobb och råd att köpa kläder. Mat och egen lgh har jag redan (vid 19 års ålder, tack mamma och pappa).


Klänning från Diane Von Furstenberg, clutch från Miu Miu och lackballerinor från Lanvin.


Jag är kär.



Av stajna - 12 februari 2009 05:26

Amy Diamonds "Looks like we made it". Helt okej låt, texten är det jag gillar. Jag är lycklig, såhär lycklig har jag inte varit på länge. Jag vill väcka honom, för jag saknar honom. Han ligger och har tagit upp hela sängen. Så sött, jag vill bara pussa på hans nyrakade fejs, men då vaknar han nog.



We took the heat

We stood the pressure
We had 'em beat

We stuck together

The hard times, the bad signs

Only made us better
They wrote us off

We never listened
We flipped the odds

We went the distance
We stayed true, cause we knew

all that we'd be missing

They said better safe than sorry
We wrote a different story
We sure made something out of nothing

Presentation

Omröstning

Vem är du som läser min blogg?
 Förbipasserande
 Din mamma!
 En likasinnad
 Din granne
 Någon som hatar diiig!
 Vet inte vem jag är
 En av dina homies!
 Kissie, och jag vill bli brunett! Hur gör man?!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards