Alla inlägg under februari 2009

Av stajna - 5 februari 2009 18:14

I helgen festade jag och Sofia som sagt, nu i helgen blir det en repetering. Längtar, har faktiskt längtat hela veckan att få komma ut och frysa skallen av rumpan av mig på väg till och från tunnelbanan, full och hungrig.


Imorgon is the night :D

Av stajna - 5 februari 2009 01:47

Glodde på Gossip Girl igår. Jag visste det såklart, att Dan och lärarinnan Ms Carr skulle få till det på ett eller annat sätt. Ganska tråkigt förutsägbart, jag satt bara och väntade på att dom skulle hoppa på varandra.


Dan är en jävligt tråkig karaktär, han ska föreställa "the good guy", ändå är det han som håller på med andra tjejer så fort han och Serena har ett litet problem, har gjort slut eller pratar om att göra slut. Och sen är han så tråkigt präktigt och ska göra allt "rätt" och ja, så jävla tråkig. Och ful.


Ja, nu är jag helt inne i serien. Dock är min favorit faktiskt Blair, hon är så sjukt lurig och elak. Snyggast är såklart Serena, speciellt den här bilden på henne.

Av stajna - 4 februari 2009 22:53

Fullkomligt älskar den här låten. Hon är så klockren med hennes stil och musik. Fast ännu bättre är "Dig This", som Robyn faktiskt sjungit också.

Av stajna - 4 februari 2009 22:03

När jag väl tar mig in till stan, så vill jag kolla in Monki. Dom har ibland lite väl konstiga kläder för min smak men dom här sakerna tycker jag är söta. Speciellt lackclutchen, som finns som plånbok och sminkväska också!


Nu: dricka upp min Donken latte (mmm, mums) och spela GTA online!


Av stajna - 4 februari 2009 18:09

Fick mail idag från Chique.se angående min väska, den har kommit tillbaka till dom och jag behöver bara betala 39 kr för frakten! Gissa om jag blev sjukt glad?! Och ett sånt otroligt fint och proffsigt mail hon skrev.


Det HÄR är kundservice på topp, ett sånt (förmodligen) litet företag som är så seriösa. Hade det varit H&M hade jag väl säkert fått punga ut 500 kr för att dom ens ska läsa mitt mail eller ens SVARA på mitt samtal.


Skitglad och lite lycklig över att det finns seriösa företag kvar. Det var ändå MITT misstag att jag skrev in mitt egna namn och inte Eriks.


Moi är glad.

Av stajna - 4 februari 2009 03:27

Jag förstår inte varför vissa svenskar blir så stora mediaikoner. Victoria Silvstedt, visst, jag kan fatta att det finns en viss charm. Paris Hilton, allt hon gör är PR. Hon har byggt upp en image för media som hon måste upprätthålla. Jag älskar att hon är så frigjord, super som en karl (det gör hon ju inte, men jag tror ni fattar) och inte har några underkläder på sig ibland.


Att hon har pojkvänner till höger och vänster. Varför klankas hon då ner på? Hon är ju som en kille. Det är det som är så sjukt roligt ju! Hon är en badboy i klackar och extentions.


MEN, Linda Rosing. Var fan har hon glimten i ögat? Låg i Big Brother framför svenskarna på bästa sändningstid, sen så plötsligt räknas hon som en kändis i Sverige. Precis det, kändissverige består bara av följande: B-skådisar, hallåor, Idoldeltagare som åkte ut första avsnittet men som ändå går på galor och events (ja, med gala menar jag filmpremiär på Kungsgatan) och såklart såna som Linda Rosing. Som faktiskt inte gjort ett enda jävla skit för att förtjäna att stå i rampljuset.


Hon har säkert det jättefint med sina ungar men enda anledningen till att någon ens läser hennes blogg måste ju vara för att hon ser hemsk ut (white trash/trailortrash, jag ser bara svenskt white trash tyvärr) och att hon faktiskt inte kan stava för 5 öre. Nu påstår inte jag att jag är någon som förtjänar att stå i rampljuset eller stavar som jag föddes på Svenska Akademin. Men tanten kan ju inte ens särskriva eller ännu mindre använda utropstecken och punkter rätt!!!!!!!!!!! <-----ungefär sådär.


Kändissverige hatar jag, så jävla lamt och töntigt. Dom enda som förtjänar att vara kändis i Sverige har redan flytt utomlands. Ja, typ Robyn.


Kan ingen komma med någon som faktiskt HAR något att komma med och inte "Idag gick jag på promenad. Idag åt jag frukost, hihihihihi!!! PUSSSSSSS!!!!" ?!





Av stajna - 4 februari 2009 02:55

Vill ha den här! 550 kr på rea, sen tillkommer självklart frakten på typ 50-70 spänn?


Det hade varit mycket roligare att köpa på nätet om frakten inte var så jävla dyr på vissa ställen. Ta tex. Caliroots.com, frakten är på 65 kr medan Gina Tricot har på 35 kr.


Så om jag köper ett linne som väger 30 gr och går in i mitt brevinkast så måste jag ändå betala 65 kr? Handlar visserligen om avtal med Posten men skickar inte Caliroots från stan, eller skickar dom från postorderparadiset Borås?







Av stajna - 3 februari 2009 01:19

Funderar på att åka in till stan under dagen någon dag, kolla runt lite medan jag har ett busskort. Det går ut den 5 Februari.


Erik är sjuk, på riktigt. Fast nu kan han inte vara hemma från jobbet, för han var "sjuk" hela förra veckan. Grattis eller vad säger man?


Gillar zebraleggings, kan nog vara ganska coolt med vitt linne, vita Converse och en snygg hoodtröja i vår. I like. Totalt för dessa två: 278 sek.


Hungrig som många, ska laga mig en quesadilla, eller gröt, eller en fet stor macka med juice till. Självklart glo på meningslös tv som CSI.



Presentation

Omröstning

Vem är du som läser min blogg?
 Förbipasserande
 Din mamma!
 En likasinnad
 Din granne
 Någon som hatar diiig!
 Vet inte vem jag är
 En av dina homies!
 Kissie, och jag vill bli brunett! Hur gör man?!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Skapa flashcards