Alla inlägg under januari 2009

Av stajna - 10 januari 2009 01:22

Lyssnar på Rihannas låt Live Your Life.

Ääälskar T.I's rap i den här, det ger gåshud.


Imorgon är lite nervös faktiskt. Ska ta en psykadelie (vette fan hur det stavas) och lustgas + dricka mousserande vin + röka cigg...mmm, vilken jävla samling :)


Skönt att vara bland vänner också, som aldrig kommer svika mig. Barndomsvänner is the shit. Och min sötis, alltså, jag är så jävla lyckligt lottad som amerikanarna säger :)


I love my baby, yep yep, i love my boy, i love my baby, yep yep i love my bitch....



Av stajna - 9 januari 2009 23:02

Kom precis hem. Tog mig 2 timmar från att jag gick från Eriks dörr till min dörr. Seriöst, helt sjukt!


Vi bråkade i några timmar innan jag åkte, samma vanliga bråk. Och när vi bråkar, gör vi det big time. Så har det väl alltid varit? Haha.

Hot om att ringa polisen, örfilar, jag slängde en tröja på honom så att blixtlåset slog honom på läppen (gubben!) och så vidare. Och TROTS allt det där, och mer, så log vi båda när jag gick och pussade varann.


Det som är mer sjukt, och som gör att mitt hjärta bara smälter att han FÖRSTÅR mig. Han sa "Du vill olika, jag förstår det" och inte ens JAG har tänkt på det som han sa det.

Jag vet inte vad jag vill, jag vill inte lämna honom. Men jag är nog mer skadad än jag tror, det går inte att stänga in allt och skjuta på det och sen hoppas att allt ordnar sig. Det gör det inte.

Jag vill veta vad jag vill, vem jag är och vad jag ska göra.


Men Erik, kommer jag inte lämna i första taget. Vi är two of a kind. Det är vi, vi är båda lika envisa, båda lika störda, vi garvar åt samma saker, älskar tv spel (seriöst, GTA är min drog) och vi är vi.


Det som gör att jag aldrig lämnar honom är att han log när jag sa "kiss och bajs" till han innan jag gick.


Nu ska jag äta mackor, ton av ostmackor, dricka cola och äta ostbågar. Imorrn blir det röööjjjjj ffs!

Igår var skitkul, trångt och jag var väldigt påverkad. Stackars sötisen fick öppna porten åt mig vid 2.00, han var helt slut hela dagen. Vem gör sånt? Jo, HAN gör det.

Kul fest i Uppsala, komiskt att min syrra bodde i samma hus, samma våning, samma korridor för 3 år sen! Och hon heter Karro. Asså, det är så slumpmässigt :D


På söndag is the night <3 Saknar dig redan.

Av stajna - 8 januari 2009 06:12

Okej, våren visar förmodligen sina tecken på kämpande liv först om typ 3 månader. Men jag längtar så det gör ont i mina vårkläder.

Nu är det 11 minus grader ute, vilket är helt okej...om man bor i Jokkmokk.


Jag vill köpa en ny bikini, en fin bikini som håller sig. Ett märke som verkligen utstrålar stilren färglad och genomtänkt design är JG4B som Nelly.com varit återförsäljare för, den enda i Norden tror jag.


Den skriker "Stina, jag vill att du sätter på mig, på dig" och jag köpte den aldrig. Det här ÄR design!


Nu ska jag laga frukost åt min sötis, jag somna samtidigt som honom men jag vaknade vid 4 och kunde inte somna om. Jag drömde att Hugh Hefner dog, en mardröm?

Av stajna - 8 januari 2009 05:56

Surfarde runt lite på Blocket.se efter kattungar, vill så gärna ha en till katt.

Hittade då (igen) Kattkommando, som hjälper utsatta katter. Jag funderar starkt på att "adoptera" en utsatt katt när Erik väl bytt till sig en större lägenhet.


När jag tittar på deras hemsida så smälter mitt hjärta totalt. Att se så många katter som inte har något hem. Vad tänker folk på när dom skaffar katter? Söta i början, sen blir dom för stora och äter för mycket?

Så jävla förbannad jag blir. Jag skulle aldrig kunna släppa ut varken Sladden eller Simba ut i kylan för att jag "inte har råd" (=inte vill lägga pengar på en katt längre för den inte är tillräckligt söt). Eller dom som låter sina katter fritt para sig, utan en tanke på kastrering. Jaha, vart hade du tänkt att dom kattungarna ska ta vägen? Bo i en lada resten av livet?


Önskar jag kunde adoptera alla katterna på hemsidan. Hjärtskärande att se.

Av stajna - 7 januari 2009 18:29

Står och lagar mat, så hungrig att jag är helt yr och illamående.

Imorgon blir det ingen chillfest hos mig, det blir istället inflyttningsfest i Uppsala hos Carro. I Flogsta, där min syrra bodde första åren hon plugga i Uppsala. Lite komiskt, då min syrra också heter Carro, fast med K, så Karro.


Tur att det inte är långt mellan Uppsala och Väsby, hehe :D Lite smålyxigt faktiskt. Dock kan nog inte Erik hämta mig. Fittbajs.


Lagar laxpasta idag, min egna.

Till Tessan om du läser det här:


För 2 pers:
250 gr lax

Grädde

Fiskbuljong (torr/tärningar)

Citron

Citronpeppar

Olivolja

Valfri pasta


Stek laxen i olivolja, smula ner fiskbuljong. Strö över citron och citronpeppar, stek tills önskat yta visar sig. Häll då över grädde, ha på medelvärme. Smaka av såsen, tillsätt mer kryddor efter smak.

När grädden är gräddig och tjock, häll över pastan :)


Har nu beställt min silverjacka från Nike, skitsnyyyyggg! :D Längtar redan tills våren. 10 minus aint my thing.


Nu blire laxpasta och Cops med sötisen. Mys.

Av stajna - 7 januari 2009 03:33

Söta ballerinaskor från H&M, dock tror jag att dom kommer sälja slut apafort. Typ min syrras stil, inte riktigt min. Födelsedagspresent? Oh yes :)

Av stajna - 7 januari 2009 00:59

Känner mig lycklig, gick inte och sov som jag borde. Läste istället att nya avsnittet av Gossip Girl kommit ned! Självklart ska jag glo på det nu, bara 36 min to go :)


Har glott på kläder. Bla en jacka jag velat ha skitlänge, ända sen i våras. En metallicjacka, tyvärr var den Resteröds och kostade 1000 spänn som sedan försvann när jag väl skrapat ihop mina kära slantar och vänt på soffdynor.


Hittade då den här, för ett tag sen som nu är på REA! 400 spänn för en apasnygg vårjacka. Känns väldigt värt det. Visst, bara en vindjacka men med en munkjacka och halsduk kommer den se lite mer "tjejig" ut :) Erik har ju gillat allt jag köpt hittills och gillar min färgglada våriga stil. Me too.


Den här är lite längre också än mina Gina Tricot jackor (inget att skryta över direkt, jag vet). Älskar metallic så why not :) Men först ska jag rådfråga Erik när han vaknat, såklart.


Materiella saker gör mig glad, jag är sannerligen en västerländsk ateist!

Presentation

Omröstning

Vem är du som läser min blogg?
 Förbipasserande
 Din mamma!
 En likasinnad
 Din granne
 Någon som hatar diiig!
 Vet inte vem jag är
 En av dina homies!
 Kissie, och jag vill bli brunett! Hur gör man?!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards