Alla inlägg under januari 2009

Av stajna - 14 januari 2009 06:32

En Mulberry Bayswater skulle jag defenitivt priotera om jag fick något av dom jobben jag sökte (lågkonjuktur jag vet, så chanserna är nog nere på 0,0005 % nu).

Rosa, guld, lila eller lila leopard, to die for faktiskt. Snygg, strilren, klassisk, lyxig och lagom stor. Alla över rimligt pris såklart :) Man får vad man betalar för, så enkelt är det.


Nu är det dags för frukostgörning sen sova. Sjukligt törstig är jag, kallt vatten med lime är det bästa.

Också en sjukligt god sak att dricka i thailand. Kolsyrat vatten på små små typ 25 cl GLAS flaskor och sen i med en skiva lime i och massa is. Hur gott som helst att ha när jag ligger och steker (felstavat, min hjärna brinner upp av hettan, huvudvärken är slående) bredvid poolen. Jag vill till Thailand, mitt andra hem <3


Nu ska jag titta ut över en ännu mer slående vy över ett dött white trash Carlslund, med ett glas limevatten i handen och tänka mig att det är palmer och en azurblå pool jag ser kl 10 på morgonen, och en trädgårdsmästare som springer runt och vattnar plantorna. Vinkar överlägset och lägger mig som en vit sanddyna bredvid poolen, vaknar upp som en svennebränd dumbom, och smalare för brunhet gör en smalare. Iaf för ögonen.


Piss out mfs, jag går och lägger mig.



Av stajna - 14 januari 2009 01:45

Ett beslut om att sluta med cola varade i 2 dagar. Abstinens? Oja, men jag vill inte sluta med cola. Den är min drog.


5 dagar efter jag beställde min Nike jacka så har den ÄNTLIGEN kommit till Posten på söder. Grattis men det stod faktiskt 2-4 dagar på er hemsida när jag beställde?


Idag till middag blev det teriyaki lax och kyckling. SÅ jävla gott. Med ris såklart. Spelar ingen roll att det är vitt ris, kolhydrater behöver man (ta en titt på thailändarna, är dom feta?). Vill åka till Thailand i sommar, äta thaimat varje dag och finns ett ställe som har så god tonfisksallad. Dricka färskmixad ananasjuice varje dag, fruktsallader och mycket fisk är verkligen perfekta detoxvägen. Fast när jag är där nere, längtar jag alltid efter något riktigt svenskt, som lax, Donken eller en fet rejäl pizza och svensk cola (thailändarna gillar att söta söta drycker mer än vad som är rimligt).


Måste ha någon att åka med ofcourse :) Sandra, will you be my wingman?


Mitt nya fixeringsobjekt, ett par Reeboks i "Tokyo" style. I like.


Nu blir det rostade mackor med cola. Mmm, jag ska feta upp mig till beach 09!


Over and out bitches.



Av stajna - 12 januari 2009 16:42

Helt slut, fick knappt sova nånting under dagen. Kommer somna ikväll tror jag.


Ska åka och handla på Ica Nazi i Häggvik snart, jag orkar inte ens duscha och vänta på att håret ska torka. Duschade igår kväll, det får duga tills jag orkar ställa mig upp i värmen.


Jag vill att min Nike jacka kommer, hur kan Posten vara så seg?


Onsdag blir det tjejdag :) Längtar, fast jag typ är pank.

 Nej, sminka mig tänkte jag iaf göra. Se mänsklig ut.


Over and out.


Av stajna - 12 januari 2009 08:46

Nu har jag ansökt om Engelska B på komvux, distanskurs. Jag har inte diciplinen att ÅKA för att sitta i 2 timmar och få huvudvärk. Jag är smart, jag vill bara plugga, inte träffa människor.


2500 kr för besväret BÖR jag få i månaden av CSN. Ååå, jag vill bara börja plugga! Få det gjort. Ska göra 2 terminers plugg på 5 veckor.

Motivationen är på högvarv, såklart jag inte kommer kunna somna nu!

Början av mitt nya liv, motivationen är faktiskt det liv jag vill leva. Jag är verkligen övertygad om att jag kan bli vad jag vill, för dom här senaste åren har varit livets hårda skola och jag har lärt mig väldigt mycket.


Katterna sover, då är det bara att släcka ner och sova 6 timmar innan sötisen kommer hem.


Piiiiss out mfs!

Av stajna - 12 januari 2009 06:17

Ja, Väsby är lite hoodigt. Nej, det är white trash hela  vägen igenom.

Sightseeing på white trash är att åka till lilla piss Ica vid Glädjen, ibland kommer det en finare Volvo V70, någon blattig Audi eller rent utav en fiiin Land Rover. Då sänks white trash utstrålningen på parkeringen iaf med några procent.


Desto roligare är det att jag alltid är den enda i affären som 1. ser normal 2. ser BRA ut 3. har smink på mig 4. kan klä mig.

Älskar därför white trash, jag sticker ut så mycket då genom att jag är snygg...(hello, selfconfidence!)


Har kammat Sladden idag, drog fram henne under sängen (mycket morr, motstånd och fräsande) och när hon kammas så växlar hon mellan att pipa för sympati och morra och se allmänt bitterfitta ut. En mamma ska älska sina barn ovillkorligt eller hur var det?


Ska snart börja med Eriks frukost. Vi pratade lite igår, jag tror vi båda tänker likadant. Ingen av oss vill "göra slut" men vi måste gå vidare och utveckla oss själva. Jag har äntligen kommit till en korsning, och jag vill börja min karriär.  Som tur är, har jag några år kvar innan jag ens kan tänka mig komma in på Polishögskolan så jag har gott om tid att läsa på komvux, ta någon kurs på Universitetet.


Fick någon allergisk reaktion eller liknande igår, hela munnen och halsen svullna upp, fick ont i bihålorna, ena örat och näsan. Helt sjukt, det kom och det gick.


Att skriva en blogg måste vara det mest självupptagna man kan göra. Det här har jag gjort idag, bla bla bla bla, idag gick jag upp, idag bajsa jag, idag åt jag det här, imorgon ska jag dit, bla bla bla. Ba, ja men gud vad intressant jag är?  Jo, jag gillar kritik, fast bara när det kommer från mig själv.


Känner mig så sugen på livet, har aldrig känt så förut. Det har bara varit "Jag vill dö", eller "Vafan ska jag finnas för? Vad gör jag? Vad har jag gjort?" så framtidshoppet har varit på lågvarv tills nu. Ibland kan man finna inspriation på dom ställen man inte trodde man skulle det. Min barndomsvän Magda är en stor inspriation, det har hon alltid varit. Hon ger aldrig upp med något. Hon tävlar med sig själv, hon har cyklat Vätternrundan, hon åkte till USA och pluggade i 1 år på highschool, hon lämnade Stockholm för Lund. Jag är så grymt imponerad över hon är, allt hon gör, gör  hon fullt ut och klagar visserligen men hon har alltid varit den bästa "peppen" för mig. Hon har lärt sig att man inte ska tävla mot andra, utan sig själv.


Jag vill ha körkort, jag vill börja köra bil. När erik köper sin Volvo V70 vill jag stå där och kunna betala en del av amorteringen för att få köra den.


Så mycket jag vill nu, jag älskar det!




Av stajna - 11 januari 2009 18:49

Vakna precis, efter alla gick låg jag och glodde på Supersugen och Ugly Betty avsnitt. Kunde inte sova ändå, så jag låg och läste Vecko Revyn och en bok.


Ska duscha hos Erik, skulle åkt för 20 min sen så jag är sen :/

Jag skickade skitsura sms till han inatt, för jag var så trött på allt och ändå skriver han "Du är så söt och jag saknar dig". Hur fan kan jag vara sur då?!

Då skrev jag det. Han svarade med "Ja, du kunde inte hålla dig förra gången du skulle vara sur heller! Söt!"


Jag tror han är lite rädd för att jag ska lämna honom ikväll eller något. Nej, jag borde seriöst städa upp lite, borsta tänderna, tvätta mig lite snabbt, sminka mig och ta något att äta innan jag drar.


Jag är fan nervös.







Av stajna - 10 januari 2009 16:57

Vakna precis, somna först vid 8 imorse. Jag är bra på att vända på dygnet.

Ser ut som ett arsle också, påsarna under ögonen ska en liter cola ta bort.


Folk kommer runt 19.30-20.00, innan det ska jag hinna med följande normala tråkiga saker: duscha, sminka mig, handla cola och toapapper, gå ner till min pizzeria och faktiskt be om fetaost och tomat på min pizza. Dom kommer seriöst få hjärtinfarkt.


Så lycklig över mitt icke förhållande. Det har faktiskt hållt i ett år nu! Ja, med diverse svackor såklart. Fast det är skönt att vara själv, trodde aldrig jag skulle behöva vara själv men jag är visst en eremit ändå. Imorgon ska vi sätta oss ner och prata igenom allt. Ändå, jag är lycklig.


Men katterna saknar jag :) Simba lägger sig PÅ mig när jag sover, och sover med mig. Har man inte en fin katt då?


Nån gång måste jag ta mig till duschen, och det bör vara typ...nu.


Av stajna - 10 januari 2009 05:39

Precis tittat klart på Sex & The City filmen, lika bra som alltid. Sen är Carries kläder typ ögongodis så det räcker och blir över.


Förstår inte alls hur vissa tänker när dom säger att filmen är nedgraderande för kvinnor. Var? För att det handlar om att "hitta den rätte".

Fakta: Alla 4 karaktärerna har redan en karriär på topp, vänner, pengar och fina lägenheter. Är inte det man saknar någon att dela allt med?

Det är det livet går ut på, att hitta den man hör ihop med. Skyll då på match.com, alla romantiska filmer där slutet alltid är lyckligt.


Filmen och serien är inte kränkade på något sätt. Det som är kränkande är att någon ens vågar välla ur sig att filmen och serien är ofeministisk. Handlar inte feminism om att kvinnor ska få göra vad dom vill också? Samma rättigheter som män? Får inte kvinnor vara materialistiska? Är det bara män som får det? Hallå? Var finns logiken? Varför får inte en kvinna älska mode, kläder, skor och andra saker som gör livet fint? Om en kvinna inte får göra det, vad säger det om kvinnors såkallade rättigheter om att göra vad fan dom vill?


"Purses are to women what balls are to men, you'd feel naked leaving home without them" - Carrie


Låt hennes karaktär älska fina skor och bli lycklig och olycklig med Big. Dom som klagar över filmen har uppenbarligen missat vad filmen handlar om. Den handlar om livet, och i livet finns det kärlek. Det är inte bara ens morsa man älskar liksom.


Juicen är uppdrucken, nagellacket har snart torkat, ska på med det skyddande lagret nu och sen borsta mina tänder och sen är jag redo för sängen.

Kl 06.00 på morgonen, vad kan jag säga, jag är glad över att jag har min kille, vänder gärna på dygnet för hans skull och hade jag ett jobb hade jag lagt mycket av mina pengar på dyra fina saker. Shit, jag måste seriöst vara körd i huvet då?


Presentation

Omröstning

Vem är du som läser min blogg?
 Förbipasserande
 Din mamma!
 En likasinnad
 Din granne
 Någon som hatar diiig!
 Vet inte vem jag är
 En av dina homies!
 Kissie, och jag vill bli brunett! Hur gör man?!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards