Alla inlägg under januari 2009

Av stajna - 17 januari 2009 13:20

Kollade klart på Changeling med Angelina Jolie. Den var riktigt äcklig en bit in, jag mår illa nu. Tittade bort en hel del, och har en äcklig känsla i kroppen att jag kommer bli elchockad och yxhuggen.

Angelina Jolie är såå bra i den här rollen, dock tycker jag att hennes karaktär borde ha varit mer driven och inte så mesig så fort hon konfronterades.


Nu har jag ingen aptit kvar.




Av stajna - 17 januari 2009 11:11

Igår kväll var mysigt, vi åt massa av tacos, tittade på en del av Changeling med Angelina Jolie på datorn. Hon är för övrigt skitbra i rollen.


Nu är han ute och åker långfärdsskridskor med sin far. Jag dricker cola och äter mjölk med flingor. Är Kellogs seriösa med sin reklam att man BARA ska äta flingor med mjölk på morgonen? Hur mycket då? Hur länge? Jag behöver riktig MAT på morgonen, ingen bantarmat. Mjölk är ju bara vätska och flingor är väl knappast någon fyllnad i?


Idag ska jag till Strängnäs och hälsa på familjen. Egentligen orkar jag inte, för jag kommer inte sova bra där men gratis mat (och jävligt god mat) lockar. Vill egentligen mysa med sötisen igen, men han verkar vara tyngd och inte alls glad idag.


Lyssnar på Kanye Wests nya låt Heartless. Så fort jag nämner till någon att jag gillar hip hop, speciellt klassisk hip hop från tidigt 90 tal, Kanye West, Adam Tensta, The Game, 50 Cent osv så garvar typ folk? Är folk verkligen så instängda? Dom har så förutfattade meningar om hip hop och tror att hip hop är den man ser på MTV med massa booty som flyger runt och naket, pengar och hela "pimp" idealet. Inskränkt och dumma i huvet i så fall, att dom inte kan se förbi det uppenbara. Jag fattar väl att hårdrock inte bara är Slipknot och Linkin Park som typ är "numetal" och att det finns en baksida och riktig musik.

Trött på inskränkta människor som inte kan tänka utanför sitt egna arsle.


Känner mig bitter idag, jag tror det är alkoholabstinens. Eller så smittar Eriks dåliga morgonhumör av sig på mig. Eller så är jag bara hungrig. När jag inte får maten jag vill ha blir jag bitter. Jag gillar mat!


Nej, nu ska jag lyssna lite på hip hop som folk garvar åt.

Av stajna - 16 januari 2009 15:17

Ska satsa på den blåa Bliss bag från Friis & co nästa vecka. Efter det blir det nya sneakers från Reebok. Ny necessär, det blir faktiskt roligare att sminka sig då. Roligare att packa väskan. Är jag konstig eller?


Blev lunch från Burger King med sötisen på en parkering vid station. Satt i solen och snackade, var väldigt mysigt och skönt att se dagsljus.


Nu ska jag gå ut med Simba i kylan, så han har frisk luft. Sen diska lite, fräscha upp, städa :)


Over and out, ska ut i kylan.

Av stajna - 16 januari 2009 07:52

Hämtade ut min Nike jacka igår :) S står för storlek 8-10 vilket är i svensk storlek 36-38 och ändå kändes den lite väl tajt. Alltså, seriöst, vad är det som gör att jag har storlek 38 när jag är SMAL? My boobies? Ja, och min colamage.


Somnade samtidigt som Erik, och vaknade runt 5-6 igen och kunde inte somna om. Det finns inget att äta, bara gröt och jag spyr på havregrynsgröt.


Ska äta lunch med min syrra och min morsa idag runt 12. Gratis mat och träffa min syrra som jag inte träffat sen hon åkte till Indien för flera månader sen.


Tänkte titta runt lite på H&M och Åhlens efter present för min sötis, han fyller ju 23 år på måndag. Och Matte fyller 21 idag, alltså, jag börjar känna mig gammal och jag har precis fyllt 20. Jag känner mig som 18 inuti. Och ser så ut.


Alla fyller år nu; Matte, Erik, min syrra i februari, Sofia också. Carro, Sandra och min morsa i mars.


Ikväll ska jag och Erik mysa, titta på filmer, spela GTA IV och äta tacos. Riktigt mysigt, tycker jag att jag förtjänar. Lite qualitytime med honom på riktigt. Igår var vi ute och tittade lite mer på området i Hagängen vid Löwet. Vi ska försöka göra mer tillsammans, och inte bara vara tillsammans och sitta framför varsin dator.


Nu ska jag göra en macka till min sötis och glo på Nyhetsmorgon med en tom mage. Over and out.




Av stajna - 15 januari 2009 18:52

Idag blir det ingen nyttig lax. På menyn idag står det 2 Billy panpizzor med Cola som Erik köpte hem åt mig medan han är hos sina föräldrar och äter middag och pratar om företaget.


Imorgon verkar allt hända, Matte fyller år och hela gänget ska fira honom. Sofia vill ses. Min familj vill att jag kommer och är med dom. Jag är luspank, jag har 40 kr på mitt konto och 12 kronor i kontant på mitt skrivbord.

Så krogen är uteslutet. Sen pratade Erik om att vi skulle ta vår myskväll imorgon istället.


What to do, what to do?



Av stajna - 15 januari 2009 06:16

En försenad födelsedagspresent från 2006, då jag fyllde 18 och fick min nya dator med standard tangentbord och mus. Dock skulle jag få välja vilket tangentbord jag ville, och jag ville ha ett som verkligen lyste blått. Mina käre far hittade ett sånt, i en special affär i Uppsala som min syster skulle ha köpt någon gång hon ändå var på väg hem mot El Stockholmo. Det blev aldrig av.


Feist your eyes on this, inte lika snyggt och stilrent som Apples tangentbord men det här är apaläckert. Logitech diNovo Edge. Jag vill ha :)


Av stajna - 15 januari 2009 03:04

Nästa inköp ska nog bli ett par Reebok sneakers. Dock vet jag inte vilken jag vill ha, vilken färg. Någon av dom här, eller den som jag nämnt i ett annat inlägg.


Which one of these babies will have the love of my tåbira i sommar?



Av stajna - 15 januari 2009 02:30

Ja, för att vara intressant har jag inte gjort mycket idag alls. Jag har diskat skitmycket disk, lagat mat och matlåda. Jag har...skurat hela badrumsgolvet och duschen. Jag har också dammsugit påslakan + kuddar + soffan + underlakan + madrass i jakt efter ett ton katthår. Mysigt värre när man får allt i munnen, näsan och ögonen när man ska sova.


Ska få en mini bärbar PC i julklapp av mina kära föräldrar. Dock tror jag inte att jag vill ha en mini bärbar.

I såna fall vill jag hellre ha en ordentlig dator från såklart, VAIO. Blev tagen av omedelbar kärlek när jag såg en businessnubbe sitta med en sån på flygplatsen i Wien 2004 i ett flygplats cafe mitt i natten. It was love at first sight, iaf från min sida.

Jag tittar mer på designen än funktionen. Barbierosa eller kokainvit såklart. 12 000 kr landar en sån på. 10 000 att spara till? Det tar kanske 10 år?


Anledningen till att jag vill ha en större bärbar dator är för att jag vill kunna köpa ett killer ass snyggt fodral till den. Yes, tänker på den på Caliroots.com.


Min silvriga Nike jacka har kommit, så imorgon ska jag åka till OKQ8 och hämta ut den! Love is in dah väsby air jah rastah man seen? Haha, jag är så kär i Little Jacob i GTA IV, så skönt att lyssna på honom (rastaflätman).


Ska äta mer ostmackor och faktiskt titta på tv. En gammal hobby, makes me happy.


Over and out tills klockan är 16 och jag vaknar till liv igen.

Presentation

Omröstning

Vem är du som läser min blogg?
 Förbipasserande
 Din mamma!
 En likasinnad
 Din granne
 Någon som hatar diiig!
 Vet inte vem jag är
 En av dina homies!
 Kissie, och jag vill bli brunett! Hur gör man?!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Skapa flashcards