Alla inlägg under januari 2009

Av stajna - 24 januari 2009 02:34

Hemma nu. Tog en timme att komma hem från sumpan, seeegt att vänta i Liljeholmen.


Dricker vatten och äter ostbågar (jag vet, super onyttigt men det finns inget hemma nu, ska handla imorrn) och tycker det är en fröjd att vara själv. Det tar emot att lämna katterna och lämna säkra Väsby, men när jag väl är hemma, så njuter jag till fullo.


Imorgon eller på söndag ses vi igen. Jag älskar mina katter mer och mer för varje dag. Jag behöver den här pausen för att orka med Erik, jag orkar inte vara med honom konstant. Det blir för mycket, även för mig, som är väldigt sällskapssjuk.


Blev så otroligt bitterfitta på tunnelbanan hem, typiska vänsterbitterfittamänniska som tror att dom vet allt om alla och allt. Klär sig som feminister, ser ut som feminister. Gamla äckliga smala spetsiga skinnskor, gamla skinnväskor som är från före kriget, svarta stora kappor, kort svart fult hår (ska någon tända på det eller?) och stora äckliga glasögon. Alltså, jag kan nästan säga att jag känner ett visst HAT mot vänstermänniskor. Kan vara för att jag är född och uppvuxen i en fin villaförort med moderatföräldrar. Jag kanske låter dum i huvet men jag är övertygad om att jag vet mer om livet och samhället om vad dom gör.


Anarki och vänster människor borde ta och hänga sig själv. Reinfeldt for the people jaooo! Seriöst, han vill få ut flyktingarna. Grymt att han gör det? Tänk på vart dina skattepengar går, varför sjukvården i Sverige har sjunkit i botten och varför företag flyttar utomlands. Ska Sverige försörja 5 miljoner invandrare som kommer hit? I don't think so. Som dessutom jobbar svart och tar våra jobb och tar våra bostäder ifrån oss.


Jamen visst, det har varit bostadskris sen 60-talet men bjud in massa afrikaner som vill våldta mig på tunnelbanan, och massa irakier som inte ens kan köra eller ens har ett körkort och kör in i min killes bil och som tar MINA föräldrars skattepengar och skickar dom till Långtbortistan?! Vi behöver inte bostäder, nej då. Stackars invandrare behöver det mycket bättre. EU? Vad fan är det för något? USA som STARTADE kriget? Ansvar? Vad är det för något? Shit, nej, det vi inte vad det är säger Göran Persson. Bidrag? Ja visst, rösta på oss så får du bidrag!!!!!

 Inte bara bidrag, du får pengar att sitta i en trea och köpa en fiiiin blattemerscha eller en blatteaudi, staten (skattebetalarna) payar! Fan va lyx, det är ju så synd om er. Bjud hit er släkt på 200 personer också. Ni gifter ju bort era barn innan dom ens vet vad en bil är för något och slår dom, så dom blir som apor i skolan och inte kan anpassa sig efter sociala regler för dom är så mobbade i sina egna hem att dom blir socialt outkast eller fortsätter försöka vara "coooola manneeeen" i töntiga föroter som Tensta, Rinkeby och Norsborg.


Seriöst? Lever jag i ett så fuckat samhälle?!



Av stajna - 23 januari 2009 08:46

Sitter och kollar på TV4 och försöker varva ner och ska snart sova mina 6 timmar sömn. Vad glad jag blir.


Reklamen för Kalla Fakta som börjar den 1 februari handlar om dunindustrin. För våra jackor. Skäms och äcklas över att ha en dunjacka. Fåglar är djur jag älskar, och tycker är så fina och söta. Jag förstår inte hur man kan skada djur på det sättet för pengar. Det tar emot.


Nästa gång jag köper vinterjacka tänker jag definitivt tänka på dom fåglarna. För någonstans måste ju dunen komma ifrån?


Hellre något syntet. Sverige borde bannlysa dunjackor (Everest, Canada Goose, allt) och lagstifta om något syntet istället.

Hur kan världen, speciellt Sverige fortfarande tillåta djurplågeri på 2000 talet?! Tillåta jakt? Det är väl djurplågeri på hög nivå. En ren, hjort, björn eller älg skjuts och dör den inte direkt då måste den ligga och lida tills jägaren kommer och sätter in det sista skottet?


Jag blir så förbannad att jag har lust att bli en del av den där sjuka djurrättsorganisationen.


Av stajna - 23 januari 2009 05:41

Fredag igen. Tiden går så fort här i Väsby, den här veckan har varit seg och inte alls som jag velat att den ska vara.


Imorgon fyller Jojo 21 år (jag kommer få panikångesattack när jag fyller 21) så vi är bjudna hem till Jojo & Kördel i Sumpan.

Dom 2 är verkligen facinerande som par, från utsidan är dom totalt missmatch. Han klär sig mer "fint" och ibland nästan lite preppy och hans familj är riktiga moderater. Jojo är lite mer vänster, klär sig i lite mer flummiga kläder och är mer den konstnärliga typen. Jag har aldrig sett dom bråka, aldrig hört att dom "kanske ska göra slut". Dom har varit ihop sen ettan, tvåan i gymnasiet och bor nu ihop. Sånt som får mig att tänka att det kanske finns en chans för mig och Erik att bli något meningsfullt.


Jag försökte gå och lägga mig i tid, samtidigt som Erik och vända på dygnet eftersom jag ska hinna med att handla hem mat och åka förbi min lägenhet i Hägersten innan jag drar till Jojo & Kördel. Helt perfekt, förutom att jag vaknar 04.00 och kan absolut inte somna om även fast jag känner tröttheten i hela kroppen.


Problemet är: Jag har blivit som en mamma. Erik ska upp kl 07.00 och då ska han det. Därför rubbas min sömn så fort jag försöker sova med honom. Jag känner ett ansvar att få upp honom i tid och se till att han inte försover sig.


Igår pratade vi, eller han, ganska mycket om oss. Jag sa helt plötsligt "Det är inte kul att vara med dig hela tiden, för vi gör inget. Jag vill göra saker med dig. Åka ut med bilen, gå ut med katterna tillsammans, åka förbi Donken, ladda ner filmer och köra en filmkväll, spela TVspel, vad som helst förutom att bara sitta".


Tydligen så sårade det hans känslor (eller manlighet? nånting var det) och blev skitsur och började skrika om att när han kommer hem är ingenting städat eller fixat för jag sovit hela dagen.

Ursäkta? Vem lagar din frukost och får upp dig? Går jag och lägger mig 8-9 då måste jag sova MINST till 15.00 för att få någon slags sömn. Lägg till att jag aldrig ser solljus.

Jag lagar din mat, jag ser till att du sparar pengar och att du får näringsrik mat så du inte blir till en pizza inuti kroppen och förmultnar. Ser det då ut som jag ska stiga upp kl 14, skura golven, diska och tina kycklingen så maten är klar när du kommer hem?


Då stod jag faktiskt upp för mig själv, jag tjafsade inte emot. Jag sa "Jag tänker inte diskutera nånting med dig när du står och skriker sådär" och sen gick jag in i badrummet och borsta tänderna medan han stod där och försökte SKRIKA in till badrummet.


Kommer ut, och då ger han med sig och säger "Ska vi sätta oss ned och prata?" och han gör det. Utan tv, dator, utan att börja dammsuga, utan att börja skrika och pilla med annat. Det var skönt, jag sa ingenting, han fick prata. Självklart sa han ingenting jag orkar bry mig om, utan spär bara på mina känslor om att jag vill hem till Hägersten och vara där ett tag. Men katterna, det är dom som gör att jag inte vill åka härifrån.


Jag visste inte att man kunde ha så starka känslor för djur, men jag är verkligen rädd för att något ska hända med dom. Jag håller så hårt i kopplet när jag är ute med dom och känner vad jag tror är moderskänslor. Är jag knäpp?


Safe to say, jag lär mig saker hela tiden. Men vill helst lära känna mig själv nu, jag känner alla andra.





Av stajna - 22 januari 2009 03:32

H&Ms träningsshorts är ju faktiskt riktigt snygga! I like speciellt för 149 kr. Perfekt i sommar att ta raska kaloriebrännande varma promenader i.

Jag har ju hittat perfekta promenadstråket i Väsby på 5 km runt Carlslund och Skälby så why not.


Ännu mer fil med banan boostar min motivation då det faktiskt ligger chips i skafferiet som jag inte rör.


Nej, dags att handtvätta kläder. Skonsammare.

Av stajna - 21 januari 2009 23:22

ASOS har tagit in Converse paljettdojjor, jag är helt på högvarv!

Dom höga i blått, dom rosa i låga varianten (som jag tycker är ganska fult).


Nej jag tror jag skiter i Reebok skorna och köper dom här, tillsammas med mina neonrosa skosnören från Arvikafestivalen kommer dom bli asskicking snygga!


CSI Miami och Philadelphia mackor med något glas cola (jag äter nog mer än vad jag tror).

Av stajna - 21 januari 2009 22:12

Jag vill ha sommar. Det är kallt, förjävligt, blaskigt och slaskigt och mörkt.


Jordgubbar, bara ben i förorten, bada vid Lövsta, grilla i Lövsta, sitta i Rålis och dricka, komma hem från krogen vid 4 på morgonen och det är redan ljust och fåglarna kvittrar...Doften av sommar är såå underbar att jag vill äta den! Speciellt doften av våt asfalt.


Vill ut på en roadtrip igen som sommaren 2007 när vi åkte till Magdas landställe utanför Linköping för att fira hennes 19 års dag. Det var helt underbart, förutom att jag och Basse hade urinvägsinfektion och inte kunde bada (fast han gjorde det ändå).


Sån sommar vill jag ha, och en resa till Polen. Och Thailand.


Sekunden det är sol och snön smälter ska jag ut i ballerinaskor och linne. Fast än så länge råder det att söka jobb och äta fil med skivad banan i (typ skitgott?) och DRÖMMA om ett bättre liv.

Av stajna - 21 januari 2009 18:03

Läst på både VeckoRevyn.com och Posh24.se om att Lindsay Lohans flickvän Samantha Ronson klädde sig i en tråkig ful beige tröja på Obamas "Declare Yourself". Alltså, varför klär man sig så respektlöst? Varför går man ens dit?

I kommentarfälten står det "Hon är fin som hon är. Vilka är vi att klaga på hur hon klär sig? Så länge hon trivs i vad hon klär sig!"


Är folk totalt dumma i huvudet? Försöker dom vara politiskt korrekta?


Det handlar om sociala regler och respekt. Respekt mot dom andra gästerna att visa att man tar det på allvar. Spelar ingen roll att hon är lesbisk och butch, Ellen DeGeneres klär upp sig i kavaj och skjorta när det vankas gala och premiärer.


En av Eriks kollegor klädde sig i sina trasiga vardagskläder som han alltid använder på jobbet, det vill säga ett par fula beiga byxor samt en munktröja som inte direkt är Wesc stil om jag säger så. ALLA andra var uppklädda, i slips, kavaj, sminkat sig fint och tagit dagen till ära, det vill säga julbord. Att var den enda som inte ens tar saken på allvar, och inte ens anstränga sig tycker jag är respektlöst och nånting som hör in i whitetrash sammanhang.


Sånt här som gör att jag undrar hur många i Sverige som är socialt och mentalt efterblivna samt saknar förmågan att tänka "outside the box" och tänka logiskt.


Over & out.

Av stajna - 20 januari 2009 17:58

1. Shorty Pants 2. Shorts Shorts 3. Mini Shorts 4. Bermuda Shots 5. Great Expectations 6. Steeling the Scene 7. Loophole


Även fast jag inte kommer få något jobb vill jag ha någon av dom här!

Essie är faktiskt inte "världens" bästa nagellack, då det skavs bort efter 2 dagar även fast jag använder "Protective Base" och så vidare...

Fast snygga färger har dom verkligen.


I like :) Bara man kunde länka genom bilder, lite sådär snyggt det hade varit.


Over and out.




Presentation

Omröstning

Vem är du som läser min blogg?
 Förbipasserande
 Din mamma!
 En likasinnad
 Din granne
 Någon som hatar diiig!
 Vet inte vem jag är
 En av dina homies!
 Kissie, och jag vill bli brunett! Hur gör man?!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards