Alla inlägg under januari 2009

Av stajna - 29 januari 2009 17:47

Lyssnar på musik som gör mig glad. Saknar redan Erik, vi har haft det helt underbart kul och spontant i veckan när han har varit hemma från jobbet. Saknar alltid mina katter, såklart.

Lite klassisk hip hop gör mig glad, ska nog spela GTA San Andreas senare.


Ibland är det bästa sällskapet mig själv och min dator.

Av stajna - 29 januari 2009 17:17

Köpte nya numret av VeckoRevynCoop när jag var på väg hem. Kom hem, börjar bläddra. Fakismil från 1994 när Petter var med i Thorns reklam. Jag höll på att dö, det ser PRECIS ut som Erik!


Öronen, det obefintliga håret, läpparna, pannan, näsan, ÖGONEN! Ska be om en bild på Erik som är framifrån, det är helt sinnesjukt likt!

Av stajna - 28 januari 2009 23:54

Surfade runt efter Panuu kläder och hittade en europerisk streetwearshop. Dock hade dom faktiskt inte så mycket snygga saker, men vissa önskar jag fanns i Sverige att köpa.


Helt sjukt söt pingvinklännning, stilrena snygga hörlurar och sötaste örhängen! Väldigt fina.


Snart ska vi ut och åka bil, igår åkte vi runt i Väsby/Rosersberg och snackade. Erik var på dåligt humör och kände sig nere, och jag fick honom på bra humör igen tydligen, efter vårt snack så garvade han och skämtade! Det kändes bra. Att någon gång vara till nytta.


Pisss out.

Av stajna - 28 januari 2009 23:24

För ungefär exakt 1 år sen kom Sofis Mode ut, enligt Aftonbladet.se. Jag ville ha första numret, men hon i kassan kunde inte hitta någon streckkod på Sofis Mode och tidningarna var slut. CityGross i Bromma, sent på kvällen kan jag påpeka.


Så hon sa "Gå till förbutiken och betala där". Det gällde om vaddå, 10 kr?

Så vi bara gick ut ur varuhuset. Haha.


Det fick mig att tänka att det är sjukt att tiden går så fort!


Vart tar alla dagar vägen?





Av stajna - 28 januari 2009 16:56

Idag har jag beställt drinkpinnar som jag ska ha i helgen, eller någon annan helg.

Vi hade ju margaritaglas, shotglas och drinkpinnar på nyår och det var så snyggt att dom lös när vi stod ute i Skälby park och den verkligen sken upp från långt håll! I like.


Nej, nu ska jag diska vidare och förbereda middagen. Mousserande vin i margaritaglas kanske?





Av stajna - 27 januari 2009 13:43

Lunchen håller på att tinas. Kyckling och lax (inte tillsammans) i teriyakimarinad med ris. Mmm, fast skulle helst vilja ha thaimat från kina/thairestaurangen vid station.


Min middag igår, så gott och så nyttigt. Jag tror att om man är hälsosam och äter en normal diet så mår man bäst. Att bara äta quinoa, äpplen, hålla sig borta från fett och kolhydrater är fel. Kroppen behöver fett och kolhydrater för att fungera, såklart i rimliga mängder.


Fast det är vad jag tycker, det är säkerligen mycket nyttigt att hålla sig enbart till grönsaker, frukt och fisk för vikten, huden och kroppen. Men då är man förmodligen också ett renodlat hälsofreak som tränar varje dag och aldrig rör det som jag kallar mat.


På bilden: tomat, ICAs salladsmix, potatis och rökta laxrullar med philadelphiaost. I like.


Over and out.

Av stajna - 27 januari 2009 01:40

Idag sov jag ut. Erik var hemma från jobbet, "sjuk" säger han. Han har jobbat på www.lightstick.se hela dagen och handlat med mig på Ica Nazi.


Dom här jeansen ska jag beställa. Cheap Monday Od Rose. Finns på Tretton.se och Caliroots.com. Dock har typ Tretton SLUT på allting på deras webshop.


Nu ska jag sova, vakna upp och leta reda på min Friis & co väska som förmodligen ligger någonstans i Sthlm och inte hittar hem! Jag var liksom dum nog att tro att Chique.se är ett företag i tiden och skickar sms som avi när man anger mobilnr. Bara att ringa posten, men jag har inte ens fått ett kollinummer?!


Over and out.



Av stajna - 24 januari 2009 20:04

Sov ingenting inatt. Sitter nu nyduschad, da boys kommer hit ikväll. Jag vill egentligen ut på krogen, men sen känner jag att jag inte vill lägga pengar på det ikväll. Skönt att vara hemma och kunna gå och lägga mig när jag vill. Mår jag dåligt, är jag hemma liksom.


Ska korka upp lite mousserande vin snart. Järleberg, Joni, Fredde och Marcus kommer. Vet dock inte om jag vill ta 2cb, min mage är påverkad av mina p-piller så jag vet faktiskt inte.


Jag saknar mina katter, och min sötis. Han var så söt när han kom hem igår, jag låg i sängen och var helt slut så låg han och nöp mig jättehårt så jag skrek. Då kommer Sladden och ser jätteorolig ut och spinner.

Hon gör så, om jag skriker, då kommer hon och ser orolig ut, spinner och stryker sig mot mig som att hon är orolig för mig? Min prinsessa.


Min syrra kom hit idag och vi åt pizza till middag och kollade på Victorias Secret Fashion Show på trean och snackade. Kommer få värsta bakisångesten när mina föräldrar kommer imorrn och ge mig papper jag ska skriva på. Det betyder upp tidigt och STÄDA.


Det ska bli skönt att komma tillbaka till Väsby igen imorgon. Jag gjorde det feta misstaget att inte skriva "C/o Erik..." i min beställning för min Friis & co väska, så jag vet inte VAR den är! PANIK!


Ja, det var dagens uppdatering. Nu ska jag trycka i mig lite endorfiner!








Presentation

Omröstning

Vem är du som läser min blogg?
 Förbipasserande
 Din mamma!
 En likasinnad
 Din granne
 Någon som hatar diiig!
 Vet inte vem jag är
 En av dina homies!
 Kissie, och jag vill bli brunett! Hur gör man?!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Skapa flashcards