Alla inlägg under december 2008

Av stajna - 10 december 2008 03:17

Sötisen ligger och sover i sängen, ska väcka honom om 3 timmar. Känner mig alltid lika grym som drar honom upp ur sängen sådär, men det är hans val. Han får frukost på sängen, idag ska han få risgrynsgröt (konstigt nog säger jag alltid risrinsgröt, vet inte varför) och levande ljus :) Rikligt med julstämning på 26 kvm!


Han blir alltid lika glad över sånt, idag kom han hem till ett band av levande ljus på golvet som ledde fram till soffan, på soffbordet var det ett hjärta av levande ljus och kall cola som var upphälld, han fick massage i soffan och jag hade satt på Lugna Favoriter. Allt för att få honom att varva ner efter jobbet, sen fick han stekt fajitakyckling med klyftpotatis :) Mys <3


Katterna ligger också och sover, Sladden ligger vid datorn och Simba ligger och slickar sig själv i sängen. Hans andedräkt är inte att föredra, luktar typ död fiskfitta blandat med rutten kattmat!


Hittade rea på OPI nagellackASOS.com, julfärger allihopa. Om man ändå ska handla på ASOS så är nagellacken att föredra, ganska dyra på KICKS och andra svenska butiker. Och smink på ASOS.com är apabilligt, en RImmel mascara för 65 kr! Rimmel är inget lågbudgetmärke som H&Ms skitgrejjer tror jag.

Det här läppstiftet gillar jag, iaf färgen på den. Okej, det HÄR var riktigt coolt och sött, funderar på om det är en bra julklapp till min syrra :D

Dom har också billiga Lancome Juicy Tubes. Gillar ASOS :)


Nu ska jag krypa ner hos min sötis, pussa på honom när han sover och mysa med katterna. Tills jag tröttnar och vill spela GTA IV :)


Piss out.



Av stajna - 9 december 2008 01:05

Jag älskar Cheap Monday, just för att dom vågar göra annorlunda jeans som dessutom är snygga! Okej, vissa är lite väl vågade och konstiga för min smak.


Kan inte sova, katterna håller mig vaken efter Erik gått till jobbet så min sömn rubbas så jag av misstag sover till 14.00, vilket jag inte ens vill. Jag vill gå upp runt 11.00 om dagarna, men det blir inte så riktigt. Hungrig nu också, det blir havregrynsgröt med mjölk och lingonsylt! Smakar precis som det gjorde när man var liten :)


Hittat en ny streetwear sida, dock så är det bara tråkigt höga priser där med, förutom på Cheap Monday jeansen. Alla storlekar är slut på nästan alla modeller, dålig lagerhantering eller omåttligt populär sida?

Tretton.se är det, ganska besviken över deras utbud, fast designen på sidan är fin och det är lätt att hitta allt.


Det jag inte gillar med streetwear för tjejer, är att det oftast är svart, vitt och grått på såna här webshopper. Varför? Köper inte tjejer lika mycket snygga kläder som killar? Är tjejer så tråkiga att dom som jag, stänger in sig i höstfärger bara för att det är höst?


Dock kul att modellen för dessa skor är en MAN med hår på benen. Haha, höll på att garva ihjäl mig! Rosa skor till en kille? Sure, färg i all ära på killar men rosa skor? Nää, det blir lite väl rebelliskt.


Cheap Monday är klart bäst på att göra jeans, skulle köpa upp mig på såna om jag hade råd <3 Lila jeans, helt underbart snygga!


Tills dess drömmer jag om den här Friis & Co väskan, så snygg! Fast det tycker nog inte alla, den ligger på reahörnan på Zoovillage.com medan den svarta ligger kvar på ordinarie pris. Älskar lack, och blått blir en snygg färgklick på mina svarta trist kläder ju! 245 kr går den på :)


Nu ska jag äta havegrynsgröt, drömma om att se ut som Karolina Kurkova, hon är så snygg! Propotionerligt (jag stavar fel, jag vet) ansikte, rak fin näsa, fina fylla läppar, blont fejk hår (hon är öststatare, dom har inte blont hår) och en apasnygg kropp!

Fast visst, det är hård träning och superdieter för modeller innan dom går en fashionshow, sett bilder på när hon gått upp lite. Hon är lika snygg då också! :) Men tydligen så är hon "tjock" då enligt vissa?


Såg ett blogginlägg om en bild på henne där man ser att hon har celluliter. Hallå?! ALLA kvinnor ha celluliter, hur mycket beror på kost, träning och gener ffs! Kan inte folk växa upp och inse det?


Nej, nu havregryns dags.



Av stajna - 8 december 2008 17:32

Läste nyss på DN.se att Coca Cola fälls för sexistisk reklam! Den där Coca Cola Zero reklamen, som jag alltid blivit så sur av att titta på!

Om det är något jag hatar mer än feminister så är det stereotyper. Reklamen är töntigt amerikansk, det finns killar som är som dom i reklamen, men det finns också tjejer som är såna. Glad över att någon annan än jag har märkt hur otroligt töntig den reklamen är! :)


Piiiiizz out mfs.

Av stajna - 4 december 2008 04:30

Jag älskar ju lack! Hittade ett par skor som är snarlika mina drömskor att ha på vintern :) På ASOS.com såklart! Och mitt linne har kommit in, dock fanns det bara 1 linne kvar i storlek 38. Men med tanke på att det säkert redan är tajt, och att det är 1 storlek från 36 så HOPPAS jag till GUD att det sitter BRA! :D Eller ska jag vänta och så kanske min storlek kommer in INNAN nyår? Vem vet, kanske inte kommer in fler?! PANIK! Erik ligger och sover, vågar jag fråga en som typ sover?


Linnet plus ett par neonrosa tights? Apasnyggt i min hjärna. Det bör funka. Skulle dock ha ett långt, tajt svart linne under lacklinnet för att undvika att visa min nedre buttcrack. Fast strumpbyxorna är i 80 den, så man kanske inte ser så överdrivet mycket. Ska jag slå till? Om linnet inte funkar med dom neonrosa strumpbyxorna så kan jag nog alltid hitta billiga svarta tråkiga. Jag kör på det här, eller? :( Jag får äta upp mig med julmat för att passa in i linnet. Hejdå pengar!!!!!!!!!!!!


Här är mina snarlika drömskor! Sofia säger säkert usch och blä till min stil :D Söt! Här ett par andra, så snygga! :F Fast dyyyra.


Snygg och billig scarf, gillar leopardtryck och rosa, typ perfekt :) Älskar rosa!


Nej, nu ska jag fundera över mitt köp och rådfråga sötisen. Stressmage någon? Vill inte köpa det, och så är allt fel, så jag måste lämna tillbaka skiten eller sitta med skiten.


Piiis out mfs, jag ska gå och gräva mig under jord.

Av stajna - 4 december 2008 02:52

H&M i all ära, Divided gör skitsnygga kläder, hälften är skit som någon riktig designer borde ta och piffa upp, resten är skitsnyggt, speciellt på sommaren.


Online shopen? Den är så otroligt tråkig, och samma sak varje år. Varför slänger dom inte in lite snygga, spännande plagg som man hittar i butikerna men som kanske är slut? Storsatsa på att få det snyggaste från dom fysiska butikerna in till näthandeln. Klänningarna, linnena, väskorna, smyckena, allt är samma som förra året. Nyår = lite glitter på en klänning med noll passform. Och allt är bara svart eller grått. Vad är det för fel på lite mönster, lite färg a la Modströms?


Önskar någon kunde satsa på att göra snyggt streetmode för tjejer, som är vågat och inte för mycket trend heller. Modströms gör skitsnygga saker, men dom är inte 100 % street liksom. 4everyoung är en onlineshop som verkar vara i starten, men inte mycket har hänt, dom har enstaka plagg, mest från Modströms. Ganska trist, för dom har ett smart koncept "streetmode för tjejer". Precis som jag vill ha.


Caliroots har bra utbud av Cheap Monday, lite Adidas. Men inte mycket att hänga i grannen när det gäller för tjejer.

Zoovillage har heller inte mycket för tjejer. Det är mest J.Lindeberg, fula t-shirts där det står "WESC" eller "Paul Frank" (ni vet den där apan som är så jävla ful!)

Top Streetwear är också mest för killar. Lite mer "gangstah" över allt men vissa saker för killar är grymt snygga. Hittade en skitsnygg t-shirt a la Adam Tensta här, på rea för 200 kr! Hade jag haft jobb och pengar, hade jag slagit till direkt :) Kolla en av deras modeller, hon var varken söt, snygg eller sälja toppen. Okej om man är fet, men hon var inte någon modell nånstans. Det finns faktiskt en mening med modeller som kan modella, dom ska få folk att tänka "Sådär kommer jag se ut om jag köper den där klänningen!", fast omedvetet. Det är därför H&M och Lindex har snygga modeller a la Victorias Secret modeller ju! LOGIK!


Nej, jag vill ha riktigt snygga kläder, som är street på riktigt som det är för killar. Färger, mönster, passformer som ändå passar tjejer. Då hade jag varit i shoppinghimlen :) Tills dess, får jag leta efter guldkornen!


Hittade en perfekt klänning till nyår på Modströms och lite andra snygga kreationer! Shit vad jag önskar att jag hade jobb nu! Eller hade en naturlig begåvning att sy och göra snygga klänningar som Jenny i Gossip Girl!


Mums på bilderna säger jag bara, ja för kläderna. Inte för tjejerna.


Piiiiiizz out mfs.



Av stajna - 3 december 2008 04:56

Hittade den finaste klänningen/linnet jag sett på länge! Det rinner ur munnen på mig, mitt hjärta klappar hårdare än på en 400 kilos överviktig kort kines, darrig, porerna är lika gigantiska som hålet i min plånbok, och det rinner ut svett.....


Nejdå...inte så farligt, ännu. Men min fiiina klänning! När får dom in den igen? Min storlek är slut! Hallå ASOS.com?! NÄR?! NÄÄÄR????!!! (crazy bitch maniac börjar synas här) Den kostar bara 237 kr. Ett kap!


Så fin, så fin :) Älskar lack, lackskor, lackväskor, nu lacklinne! Fast jag är inte sån där som tänder på lack, och vill ha lacklakan från närmaste online sexshop (fast jag vet vart dom säljer dom, och hur mycket dom kostar. Ssshhh, säg inte till någon).


Älskar det Paris Hilton sa (ja, vet inte om det är hennes hjärna som brainstormat exakt de här orden men ändå) att "Livet är för kort för att försöka smälta in" nånting sånt sa hon. Då menar hon klädvis, att man inte ska slösa bort sitt liv för att försöka passa in, man ska klä sig som man vill, så länge det går. Och hon har helt rätt! Varför gå runt i svarta jeans, tråkiga H&M kläder, Din Sko skor (som hela sveriges unga befolkning har)  hela livet?! Fetttråkigt, jag vill inte vara sån längre. Fast jag glömmer visst en sak, som är ganska viktig i den här frågan. PENGAR! Dom där gröna pappersgrejjerna (gröna som i Kalle Anka?) som gör livet värt att leva.


Måste syna hela nätet nu efter någon liknande klänning, kanske på en sexshop? Lägger upp en annan sötsak jag vill ha, JLo skor för 955 kr , liknande dom innan, som jag vill ha. Sen ska jag sova bredvid min sötis, innan jag måste upp och väcka honom, laga frukost och få iväg honom till jobbet. Puh :)


Piiiis out mfs (muttahfuckers)

Av stajna - 2 december 2008 02:11

Erik ligger och sover i sängen, katterna med. Ser så sött ut, ibland vänder han sig om i sömnen och sträcker på sig :) Han ska upp igen om 3 timmar, lycka till säger jag! Han vill hem tidigt imorrn för att GTA IV kommer ut och leveras hem hit imorrn :D ÄLSKAR GTA!


Tittar på outfits för nyår, så många ideér som hoppar i mitt huvud. En sak är klar: leggings och klänning. Och högklackat, jag äger inga men har velat ha såna länge. På bilden är lackskor från Bianco för 700 kr (yikes). Tittar just nu på dom, är kär i dom :) DNA skor (som finns i SOUK gallerian) har grymt snygga skor. Topshop brukar också ha väldigt snygga skor.


Så det jag ska införskaffa inför nyår är förljande:

Ett par kickass snygga skor!

Ett tajt fodral eller en ursnygg "oversized" tunika från Topshop.

Ett par snygga glitterleggings eller rosa leggings, beroende på klänning.

En snygg kuvertväska som man har över axeln beroende på hur kallt det är på nyår (om jag behöver min stora vinterjacka, kan jag inte ha kuvertväska)


Och såklart champagne (förra året blev det ju det!) :D


Nu ska jag drömma om kläder som jag inte har råd med, men ska snåla in på matpengarna så jag får råd och krama om min sötis som jag ska sitta och spela tvspel med imorrn!

Piiiis out.

Av stajna - 1 december 2008 15:55

Klev av vid Lindhemsvägen, gick till ICA, köpte cola, bröd och godis till Erik :) Satte mig vid hans parkeringplats i Carlslund och väntade.

Han var sur för att jag inte brydde mig om hans helg eller vad han hade gjort. Men hallå, han brukar ju inte direkt lyssna på mig? Då lyssnar inte jag på honom.


Jag tror Sofia fått mig att bli mer självständig, att se henne vara så självständig och säga "Är han otrogen, fine, då har han inte mig längre" det har nog hjälpt mig. Förut var tanken av att vara ensam, det fick mig nästan att få hjärtklapp av stressen. Imorgon vill Erik vara ensam under kvällen, får se om jag orkar/kan åka dit på kvällen för att sova här.


Nu ska jag vara lite nyttig, diska och dammsuga och bädda sängen. Och stööööön, ta upp allt jävla bajs som någon av katterna lämnat utanför lådan! En hel veckas tarmfyllning ffs! :/


Erik var söt igår, timmen i duschen var så fint :) Hehe, jag ska inte underskatta hans manlighet igen! :D


Over and out.

Presentation

Omröstning

Vem är du som läser min blogg?
 Förbipasserande
 Din mamma!
 En likasinnad
 Din granne
 Någon som hatar diiig!
 Vet inte vem jag är
 En av dina homies!
 Kissie, och jag vill bli brunett! Hur gör man?!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22 23
24
25
26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Skapa flashcards