Alla inlägg under december 2008

Av stajna - 17 december 2008 05:22

Mitt fina ASOS wetlook linne som jag velat ha så länge, finns på Bik Bok, ska åka in och titta på det i veckan om det är fint eller fult. Fint = köpa det och ha på nyår :)


Kan inte sova! Klockan är halv sex, jag är hungrig, längtar efter en god-drypande-av-fett-pizza-med-iskall-cola. Och indisk mat, asså shit :D Dagdrömmar om frosseri eller vad? Ska ta fil, det brukar hjälpa mot suget.


Ska nog unna mig en pizza snart, det var längesen, kanske när  Erik och jag åker in till stan och julshoppar? Fettlyxigt om vi tar bilen in, man blir så trött i benen och fötterna av att shoppa :)


Ska glo vidare på nätet efter grejjor, är förmodligen uppe tills jag måste väcka Erik och laga frukost åt honom. Så kul att göra honom glad, han vart jätteglad när han kom hem och såg att jag gått ut med soporna, gått ut med Sladden, diskat, rensat kattlådan, städat toaletten och tvättat.


Nu: FILMJÖLK!



Av stajna - 16 december 2008 21:52

Tittar just nu på Britney Spears videos på Youtube, och la genast märke till nånting fult. Snubben i Toxic som hon hånglar med inne på flygplanstoaletten (den fula, feta killen) är med i Womanizer i kopieringsrummet. Det måste ju vara samma snubbe. Haha, medvetet?


Fast inte så konstigt, videorna är otroligt lika. Det första jag tänkte på när jag såg Womanizer var Toxic videon. Tycker det är så sjukt coolt att hon kom tillbaka, nog ganska lätt att komma tillbaka när hon är så hypad och alltid varit det.

Av stajna - 16 december 2008 21:14

Ätit, tvättat, inte diskat allt än, drack kaffe för att bli av med huvudvärken. Som tyvärr inte ger med sig, känner mig hängig och seg i hela kroppen. Den orkar inte bära upp mig. Jag ska gå ut med någon av katterna snart, samtidigt ta med soporna.


Är överröstad av folk som som bor i New York eller ska till New York (ja, jag är sjukt avundsjuk!), spelar ett spel som ska utspela sig i New York, fast det kallas Liberty City i spelet, Frihetsgudinnan heter där Statue of Happiness. Tv serierna Ugly Betty och Gossip girl utspelar sig i New York.


Jag har under något år funderat att i framtiden flytta utomlands. Först tänkte jag Australien, sen Paris, sen Los Angeles, nu är det New York. Jag vet inte om det bara är en dröm eller om jag ska göra det till verklighet. Känns inte riktigt som att mitt liv är menat att vara i El Stockholmo, levandes i radhus i någon boring mörk förort när jag är 30 för att det är "så det ska vara".


Heller vill jag inte ha ett helt liv i Sverige, jag älskar Sverige. Jag älskar nationalsången, vår fina flagga, vår natur, vår kultur och jag älskar Stockholm. Men tänk om det inte är gjort för mig just nu? Lever man inte bara en gång? Det gäller även för mig. Det är mitt mål, efter att ordna upp mitt trassliga liv. Flytta till New York, med någon eller utan någon. Jag hoppas jag kan det :)


Vill så gärna flytta till New York :D Fan va coolt det vore, jag drömmer om all mat man kan äta där, kläderna, känslan av en riktig storstad, klubbarna :)


Nu ska jag drömma vidare om min "American dream" och diska vidare här i lilla nu så obetydliga Väsby. Peace out jao.

Av stajna - 16 december 2008 17:59

Erik är på julbord med jobbet, han fick min hjälp att välja ut skjorta och finbyxor :) Han såg så söt ut i finkläder.


Gick till ICA och köpte risgrynsgröt, grädde, cola och cappuccinopulver. Ska mysa ikväll helt själv med att städa, diska, tvätta, dammsuga och titta på tv och spela GTA IV. Tänkte köpa chips och dip, men kom sen på att fan va dyrt det är. 40 hela spänn! Så jag avstod. Känner mig stolt :)


Ska snart börja med maten, fullkornsspaghetti med laxbitar i gräddsås (såsen består av fiskbuljong, grädde såklart, citronpeppar och hackad purjolök) så jävla gott! :) Sjukt mättande.


Nej, måste ha mat i mig, ska se om jag kan ladda ner något avsnitt av någon bra serie som underhållning :) Myspys med mig och katterna (ja, så mysigt är det inte för Simba luktar bajs...ganska ofta)


Over and out.



Av stajna - 16 december 2008 04:35

Det råder utan tvekan paljetthysteri överallt, vilket jag gillar! Har precis gått och kärat ner mig i en paljettjacka från Topshop och rosa paljettskor från Converse. Lite för pricy för mig bara. Och sen vet jag inte ens vart man kan få tag på paljettskorna, verkar vara lite svårt om man är bosatt i tråkiga Vero Moda Sverige.


Min kära mor mailade mig om att hon kanske fixat ett jobb till mig på hennes jobb :D Fast jag vet inte vad det innebär ännu, såklart hoppas jag på ett heltidsjobb som typ kontorsassistant (det heter det när man sorterar post, papper, skickar iväg brev osv) men jag tvivlar på att jag nånsin kan ha en sån TUR.


I fredags var det så sjukt kul! Födelsedagsfest hos Malin i Solna, vart apafull tillsammans med Sandra. Haha, vi skrev på varandras armar och händer. Var verkligen jättefull, 3 extra starka cider och 2 öl, scheisse! Sandra var så rolig, hon är så grymt rolig att parta med! Brings back old memories (ja, typ högst 4 år gamla minnen).


Lördagen var lugn lördag med Erik, vi städade lägenheten grundligt (katthår sätter sig gärna på tyg) och på kvällen åkte vi ut och "spanade", alltså, försökte hitta rattfyllerister som vi kunde ringa in på. Sånt är så jävla kul, när polisen kommer och slänger på blåljusen känner jag verkligen hur adrenalinet pumpar och jag blir alldeles uppjagad och glad. Så ja, att bli polis är nånting jag vill och velat en längre tid :)

I vår jakt på en svart Toyota Prius (som inte är så miljövänlig att köra så jävla fort med som föraren gjorde, korkade eller?) , med en tant i, som inte direkt körde exemplariskt kom vi ända till Enköping, då var klockan typ 1. Efter att polisen konstaterat att det inte var en rattfylla men tackade oss ändå. Det var faktiskt SNÖ i Enköping också. Intresseklubben för menalt efterblivna antecknar.


Vi drog förbi macken, köpte cola och chips med dip. Mmm, i like. Men min mage gillar det inte, och speciellt inte mitt samvete. Jag längtar efter goda saker som godis, pizza, chips osv men så fort jag äter det får jag skuldkänslor för att jag lagt ut pengar på det och att jag ens ätit det, jag vet hur dåligt det är för min kropp och att jag levt så ganska länge utan att träna bort det. Smal på utsidan men tjock på insidan?


Iaf, efter vår shoppingtur på macken drog vi hem och spelade GTA IV. En väldigt kul och mysig kväll :) Perfekt för mig som var bakis.


Idag har jag tvättat, ska tvätta mer när jag vaknar. Erik ska på julbord imorgon, och jag måste snart in till stan och handla julklappar för mina sista slantar. På måndag åker jag till Strängnäs och firar jul :) Mina föräldrar är så söta, dom verkar verkligen sakna mig. Jag vet precis vad jag ska köpa till dom; necessär till min mamma och riktigt fint kaffe och te till min pappa som han kan ta ner till Thailand och njuta av. Det känns som om dom har allt redan, dom kan liksom köpa det dom vill ha ju.


Min syrra är fortfarande i Indien och gör välgörenhetsarbete, det är för utsatta barn, tycker det är så otroligt inspirerande att hon gör sånt. Visst, kanske är klyschigt, men ändå. Hon gillar barn (barnen typ älskar henne, hatar mig) och är bra med barn.

Sen får jag inte glömma att hon typ går en skitsvårt civilingenjörsutbildning som kräver väldigt mycket av henne. Våra liv är väldigt olika.

 Hon är den duktiga, snälla dottern som inte har gjort så mycket väsen av sig. Flyttade hemifrån tidigt för att plugga i Uppsala.

Jag, hoppat av skolan, festat som en alkoholist, varit på gränsen att BLI en alkoholist, gjort abort, tagit droger, skärmat bort mig från allt, gått ner i depressioner, har inget jobb eller framtidsutsikt alls, skulle vara fast i det svenska välfärdssystemet egentligen. Det gör en ganska deprimerad att tänka så, hur jävla misslyckad jag är, och att känna sig ännu mer patetisk att tänka att det tankesättet bara gör att jag inte ens vill bry mig längre om något.


Vem är du, vem är jag? Levande charader?



Av stajna - 12 december 2008 16:37

Ikväll har Malin 20 års fest, måste hinna förbi systemet vid Rotebro och köpa lite öl eller cider. Vet inte ännu vad jag känner för.

Får se om jag sover hos Erik inatt, vi ska titta in hos bilhandlarn, Bilia och titta på Volvo bilar här i Väsby (ligger på typ 3 minuters gångavstånd) imorgon eller på söndag. Sa till honom att jag kan ta en av hans nycklar, så kan jag komma inatt med nattbussen, så kommer han nog att ha somnat när jag kommer så han slipper sitta uppe och vänta på mig :)


Simba försökte sova PÅ mig inatt när jag låg på rygg, då vände jag mig om, då försökte han fortfarande sova på mig. TIll slut tröttna han och la sig vid mina fötter, så söt :)

Fast Sladden är ännu sötare, jag kammade henne igår och hon mjau sååå högt fastän jag inte ens rörde henne. Hon är inte van, inte han heller.

Han sprattlar som en fisk på land och hon bara mjauar och morrar och tror att hon ska väcka sympati hos mig. Till slut stod hon upp och höll om mitt huvud, så mycket ville hon att jag skulle sluta, sötaste katten ju :)


Jag längtar tills Erik köper sin nya bil :D En svart Volvo V70 med tonade rutor, fan va coolt! Lite som en civilare :)


Nu ska jag in i duschen, efter det äta middag, sen åka iväg till Rotebro och köpa sprit, sen ska jag vidare till Malin i Solna. Ska bli kul att träffa henne, och Tessan, och Sandra och Sofia. Och Degen, han har jag ju inte sett på år och dar känns det som :)


Ska bli så kul med paaarty! :D Förra helgen blev ju en vit helg med hos Erik.


Kom att tänka på att dom här djuraktivisterna är väl detsamma som Reclaim the Streets? Dom kastar sten på McDonalds och tror att någon ska påverkas? Det är bara restaurangförståndaren som drabbas. för det är franschice (felstavat)  ägt ju. Det kommer liksom inte få folk att sluta äta på Donken eller få Donken att lägga ner nånstans. Man måste gå till dom som bestämmer för att få något inflytande. Men, kasta sten på typ chefen för alla McDonalds hem är kanske inte så effektivt? Även fast det är det dom där dumskallarna vill, och tror hjälper. Stackarna, jag är glad att jag inte är SÅ dum i huvet.


Party ikväll :D piss out mfs.


Av stajna - 11 december 2008 05:54

Simba är halvt galen, okej, han är damp galen. Han springer runt, välter saker, hoppar upp där han inte får vara (där han VET att han inte får vara). Han är en liten terrorist, och det känns som han terrar oss mer än han sover.


Vi har försökt få katterna att sova i sängen mer, och det gör dom, fast inte när jag sover där. Kanske vänder mig för mycket?


Såg på Insider idag på TV3 om djurrättsaktivister, blir så jävla pissförbannad. Varför skjuter ingen skallen av dom? Jävla vänsterfittor, såna som dom borde inte få leva. Förpestar samhället gör dom, kostar pengar gör dom. Jag har visserligen inget jobb, men jag kostar samhället inte några pengar för jag får allt från mina föräldrar.


En polis i repotaget sa "Det är oftast arbetslösa studerande ungdomar" ba, no shit?! Hjärntvättade vänsterfittor är vad dom är. Men som alltid äger Aschberg dom så jävla hårt :D Så klockrent att se, att han sätter dit dom, med ORD! Han är inte ens partisk, han bara säger precis som det är. Han är min gud.


Jag hatar vänstern, jag hatar feminister, jag hatar extremister, jag avskyr religion, jag förpestar alla vänster-feminist-äter hö/torkar-sig-i-rumpan-med-en-handduk-dom-aldrig-tvättar-för-tvätta-är-omiljövänligt-har-rasta-flätor-för-dom-aldrig-tvättar-håret-äter-ur-soporna-och-gör-allt-för-att-trotsa-samhället-för-dom-är-övertygade-om-att-deras-ord-är-lag fittor!


Hade jag varit sjuk i huvet (alltså, inte haft några gränser alls och varit totalt hjärtdöd) hade jag gärna gått lasermannen på sånt folk och skrattat hela vägen till fängelset. Några parasiter mindre. Så mycket hatar jag sånt här folk, för dom har ingen logik och dom kan inte stå för sin sak eller vad dom gör.


Om du tycker att pälsindustrin är skit, stå för det, gör något konstruktivt åt saken. Att hota folk är det sämsta du kan göra, det skapar hat bland folket. Det är samma sak som terroristerna, precis samma aktioner. Ute efter att skapa rädsla för att få sina saker igenom, iaf liknande koncept. Och vad vet dom  här aktivisterna EGENTLIGEN om pälsindustrin? Var kommer pälsen ifrån? Jag kan mycket väl förstå minkfarmar och liknande, men att förstöra utrustning, andras egendom osv är helt fel väg att gå. Det sänder helt fel budskap. Låter mer som patetiska ungdomar som har för mycket tid och bara vill revoltera mot ett samhälle dom inte har någon jävla aning alls om!


Dom borde fan ut i riktiga världen och inse att man kommer längst med att vara vuxen och seriös. Inte någon jävla ligist som inte ens kan stå för sina egna handlingar, då tar ingen en seriöst och man får aldrig respekt från någon. Fan va tröttsamt, kan ingen bura in hela högen? Som i USA, där FÅR man infiltrera och uppmana till brott för att kunna sätta dit orginasationer (stavfelat, men jag är trött) och återfallsförbrytare som man inte kan få bevis mot med andra metoder. Varför kan vi inte ha så i Sverige och ha en myndighet eller likande som kontroller att detta inte missbrukas? På så vis kan man komma åt såna här äckliga fittiga människor som ingen annan vill ha kvar i samhället. Sätta dom i ett thailändskt fängelse i några år, så kommer dom helt att ändra uppfattning om allt.


Usch, vad sur jag blir, inte ofta jag blir sur men orättvisor som det här och okunniga/ologiska/töntiga människor som dom här blir jag så pissförbannad på.


Kan ingen hacka deras hemsida liksom? Ta reda på vilka dom är, hota dom, slänga in bajs eller blod i deras hus/bil/lägenhet a la Ondskan? Och sen säga "Det är för att ni ska börja använda gräs att torka med er i arslet istället för papper, tänk på träden!!!!!!!!!!!!!!!!"


Peace out mfs, jag går och hemmafruar mig själv i köket (köksvrån, det finns inget kök, bara ett rum)

Av stajna - 10 december 2008 05:09

Surfade runt på Aftonbladets hemsida, tittade på Sofis Mode. Hon har på sig Aldo skor, tittar upp det...Och vad finner jag? Mina drömskor! I LACK, och ja, det verkar inte som dom skickar till Sverige eller ens finns i Sverige. Hatar när modesidor, speciellt Sofi Fahrman visar upp kläder hennes läsare inte ens kan få tag på? Hur jävla många gånger åker en svensk till New York för att SHOPPA?! Sveriges befolkning av 18-35 åringar åker inte 5 ggr om året till New York. Tröttsamt jävla skit. Äntligen hittat dom perfekta skorna, och dom finns inte ens att få tag på? Det är som att aldrig mer få ha sex ju!


Nu ska jag börja laga frukost och sura. Varför kan jag inte flytta till New York? Tusen gånger roligare än Sthlm, men som Petter säger så fint i Storstadsidyll:

Där finns kärlek och smek, barnasinne och lek
Men också sanningens ord, här finns lögner och svek
Så hårt men så mjukt, så fult men så vackert
Det är så svårt att stå ut, plus jag pallar inte snacket
Och när solen står som högst kan jag inte se det jag brukar
Och jag njuter varje stund och sekund, som jag slukar


Det är precis så jag känner mig just nu, vill bort från El Stockholmo.



Presentation

Omröstning

Vem är du som läser min blogg?
 Förbipasserande
 Din mamma!
 En likasinnad
 Din granne
 Någon som hatar diiig!
 Vet inte vem jag är
 En av dina homies!
 Kissie, och jag vill bli brunett! Hur gör man?!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22 23
24
25
26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards