Alla inlägg under december 2008

Av stajna - 28 december 2008 04:33

Vill hem, hem till Väsby. Nu, vill bara hem. Hem, hem, hem, hem, hem..

Ingenting annat än hem. V'äsby. My life.


mitt liv är erik. jag är ärlig, på fyllan är jag alltid ärligt, oavsett vad. mina skitvanor till vad jag känner innerst om min kärlek till vad jag älskar att slicka på mest. jag är ärlig. det vet mina äkta vänner, sandra, tessan, emmie, magda, niklas osv.


och dom vet att jag älskar erik. det har dom alltid vetat. vad jag än gjort, vad jag än sagt, så har jag alltid älskat honom. han är mitt liv, ibland så skräms jag av att säga så ( för jag vet inte vad han känner), men så är det. han är mitt liv. oavsett, så älskar jag honom oändligt, och oändligt är jäääääääääävligt långt!


Varför, varför, varför?! Jag vill ha HONOM, varför? BLI MIN! Jag ger ut hela min själv, jag blottar mg och sviker mig själv på samma gång. Älska mig offentligt för fan!!!!!!!!!!!!!! Sluta säg "Jag ÄR din" och säg "jag älskar dig". Det är enda jag väntar på älskling.


Det finns en anledning till att jag inte "celebratar sunday anymore". Jag är din, ta mig nu. För jag är ARLA mjölk. Jag har ett bäst före datum, sen blir jag dålig och sur.


 Jag väntar, jag vet att du vill men inte vågar erkänna det för någon annan än dina toalettankar.





Av stajna - 27 december 2008 17:44

Erik släppte precis av mig hos mig, för att åka vidare till Gotland :( Usch, känns bra och dåligt på samma gång! Party party liksom :D Samtidigt, ingen sötis att sova med på en heeeeel vecka!!


Fast jag fick skjuts, söööt :) Han kommer snart hem igen, förmodligen efter nyår vilket gör mig lite smått ledsen. Abstinens. Åååå, sööötis kom heeem! :(


Nu: småstäda och pilla, innan jag tar tuben in till stan för en öl jao :)

Usch, sova ensam i min stora säng känns inte som något jag känner för ikväll. Vill ha min sötis som håller om mig och pussar mig i nacken. Han är perfekt, jag vill inte ha någon annan i mitt liv än Erik. Han gör mig lycklig, på mitt störda psykiska sätt att bli lycklig innebär en del olycka också faktiskt.

Jag tror inte att man kan vara lycklig utan problem och annat. Det behövs en balans för att faktiskt uppskatta och för att alltid inse vad man har.


Jag hade aldrig fått panik över att förlora Erik om vi inte hade våra bråk, och han hade inte fått panik över att förlora mig om jag inte bråkade med honom.


Han är min söta lilla prins, Simba min prinskorv och Sladden min isprinsessa :) Min familj faktiskt. Nu när jag flyttat hemifrån har dom blivit det. Känns bra och hoppfullt att tänka så :)


Nu: in till stan.



Av stajna - 27 december 2008 14:51

Nyår på onsdag. Min sötis åker till Gotland idag för att få bilen lagad gratis. Kommer sakna honom, hade gärna träffat honom efter min nyårsfest. Firat in nya året kl 11 på nyårsdagen med Donken mat som förra året :)


Skulle egentligen åkt in till stan, men jag känner mig seg nu. Trött, 5 timmar är inte nog med sömn, speciellt inte när man vaknar typ 3 ggr under den tiden, måste gå UPP för att stänga av väckarklockan. Fy. Fan. Och fönstret var öppet, så jag har ont i halsen och kommer säkert få värsta rökarrösten lagom till nyår.


Får handla på rean imorrn, om det finns något kvar vill säga. Måste ju hitta på något när Erik är borta.


Nu ska jag hoppa in i duschen, göra mig iordning. Kanske kan få skjuts av Erik ända vägen hem, shit inte varit hemma på 1 månad! Väsby är mitt hem nu, jag hade inte haft något problem med att bo här medan han är borta. Sparat åtskilliga kronor.


När jag tittar på min sötis, så ser jag att det är han jag vill ha. Jag sa till honom inatt "Du har känt mig i 3,5 år. Har jag nånsin gett dig ett skäl att tvivla på när jag säger att du kan lita på mig?". Så är det, jag har aldrig medvetet eller med flit svikit honom. Visst har jag sagt otroligt elaka saker, fast i samband med att vi gjorde slut sommaren 2006 så är det förståeligt. Det var väldigt mycket känslor och skit då.


Himlen är rosa/lila, fåglarna är utanför fönstret och äter på talgbollarna, Sladden ligger och iakttar fåglarna :) Åååå, kan han inte stanna hemma bara?!



Av stajna - 26 december 2008 21:42

Kom hem igår från Strängnäs. Fick lite dåligt samvete för att jag åkte, men det var väldigt tråkigt där och jag var seg och trött av att vara där. Jag blir sån när jag åker bort och blir uttråkad, jag blir trött så jag inte ens kan sitta upp.


Fick presentkort på Åhlens och H&M, totalt 1200 kr, mascara och eyeliner från L'Oreal (helt okej med L'Oreal liksom), nagelvårdsset från Manalia, strumpor, en ny necessär, bestickställ, osthyvel och så ska jag få en Eee Asus mini PC. Riktigt nöjd :)


Köpte epilaptor idag, Brauns, som där som rycker bor hårtstråna :D Bättre än vax! Riktigt nöjd :D


Imorgon åker Erik till Gotland igen, han vill att jag åker med honom i bilen till Nynäshamn och sen tar tåget hem. Ba, va? Nu när han inte kan åka med sitt ragg så vill han att jag åker med han? Tönt. Genomskilningt.


Nu blire chips med dip och film istället.

Av stajna - 23 december 2008 23:13

Åkte från min söta sötis och katterna idag, tog tåget till stan. Stressade som ett dampbarn på cola för att hinna köpa allt jag skulle köpa och samtidigt hinna med tåget till Strängnäs. Köper en flaska vin på Systemet för 170 kr till mina föräldrar, köper en halsduk och 3 pack kallingar (min mamma klagar på att han inte köper nytt) från H&M till daddy. I år köper jag fina presenter till dom, så fint som jag kan utan att ha ett jobb.


Strängnäs är fint, passar dom. Dom har gjort så fint i lägenhetenp :) Lite gulligt.


Sitter på en Asus Eee PC, dom där mini laptopsen. Det som är så störande med bärbara datorer är att dom är så förbannat känsliga! Får för sig att klicka och ta bort text när jag bara försöker skriva en enkel jävla mening.

Haha, nu har jag 4 minuter kvar av batteriet. Bäst att ladda skiten.

Av stajna - 22 december 2008 20:08

Var i Väsby centrum och julhandlade. Personalen på Body Shop var så utmärkt snälla och frågade flera gånger om jag ville ha hjälp med världens fetaste leende. Så fort jag stod i kassan åkte det av. Okej?

Tråkigt att gå runt i Väsby centrum, men gulligt. Väsby är gulligt.


Imorgon ska jag köpa halsduk till pappa och fint te/kaffe om jag hittar en sån affär sen är jag redo att åka till Strängsnäs.


Ikväll ska jag träffa Tessan efter hon slutat jobba och ta en öl. Gott :)

Blev inget med Sandra.


Köpte ny foundation, L'Oreal Infallible Foundation, ny hudkräm L'Oreal Happyderm och silvernagellack på H&M. Tycker L'Oreal gör helt okej shit.


Nu: försöka få av det gamla nagellacket och på med det nya.

Av stajna - 21 december 2008 23:59

Helgen var kul, avslappnande och fin.


Imorgon måndag ska jag och Sandra ut och dricka lite öl, förmodligen snacka om det som hänt/kommer hända.

Åker till Strängnäs på tisdag istället, då hinner jag köpa julklappar till dom kära föräldrarna.


Har världens huvudvärk och ska upp tidigt imorrn för att Erik får besök av sina släktingar. Väsby centrum? Köpa nyårssprit? Javisst! :D


Nu ska jag krypa i säng med min sötis, ligga och hålla om honom hårt.

Av stajna - 20 december 2008 06:31

Kan inte sova, var jättetrött vid 22. Nu är klockan liksom halv sju på morgonen och jag är helt speedad av cola. Ligger och tittar på min sötis i sängen, han sover som en stock. Katterna också. Alla utom jag.











Presentation

Omröstning

Vem är du som läser min blogg?
 Förbipasserande
 Din mamma!
 En likasinnad
 Din granne
 Någon som hatar diiig!
 Vet inte vem jag är
 En av dina homies!
 Kissie, och jag vill bli brunett! Hur gör man?!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22 23
24
25
26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Skapa flashcards