Direktlänk till inlägg 16 december 2008

jag är kär i paljetter.

Av stajna - 16 december 2008 04:35

Det råder utan tvekan paljetthysteri överallt, vilket jag gillar! Har precis gått och kärat ner mig i en paljettjacka från Topshop och rosa paljettskor från Converse. Lite för pricy för mig bara. Och sen vet jag inte ens vart man kan få tag på paljettskorna, verkar vara lite svårt om man är bosatt i tråkiga Vero Moda Sverige.


Min kära mor mailade mig om att hon kanske fixat ett jobb till mig på hennes jobb :D Fast jag vet inte vad det innebär ännu, såklart hoppas jag på ett heltidsjobb som typ kontorsassistant (det heter det när man sorterar post, papper, skickar iväg brev osv) men jag tvivlar på att jag nånsin kan ha en sån TUR.


I fredags var det så sjukt kul! Födelsedagsfest hos Malin i Solna, vart apafull tillsammans med Sandra. Haha, vi skrev på varandras armar och händer. Var verkligen jättefull, 3 extra starka cider och 2 öl, scheisse! Sandra var så rolig, hon är så grymt rolig att parta med! Brings back old memories (ja, typ högst 4 år gamla minnen).


Lördagen var lugn lördag med Erik, vi städade lägenheten grundligt (katthår sätter sig gärna på tyg) och på kvällen åkte vi ut och "spanade", alltså, försökte hitta rattfyllerister som vi kunde ringa in på. Sånt är så jävla kul, när polisen kommer och slänger på blåljusen känner jag verkligen hur adrenalinet pumpar och jag blir alldeles uppjagad och glad. Så ja, att bli polis är nånting jag vill och velat en längre tid :)

I vår jakt på en svart Toyota Prius (som inte är så miljövänlig att köra så jävla fort med som föraren gjorde, korkade eller?) , med en tant i, som inte direkt körde exemplariskt kom vi ända till Enköping, då var klockan typ 1. Efter att polisen konstaterat att det inte var en rattfylla men tackade oss ändå. Det var faktiskt SNÖ i Enköping också. Intresseklubben för menalt efterblivna antecknar.


Vi drog förbi macken, köpte cola och chips med dip. Mmm, i like. Men min mage gillar det inte, och speciellt inte mitt samvete. Jag längtar efter goda saker som godis, pizza, chips osv men så fort jag äter det får jag skuldkänslor för att jag lagt ut pengar på det och att jag ens ätit det, jag vet hur dåligt det är för min kropp och att jag levt så ganska länge utan att träna bort det. Smal på utsidan men tjock på insidan?


Iaf, efter vår shoppingtur på macken drog vi hem och spelade GTA IV. En väldigt kul och mysig kväll :) Perfekt för mig som var bakis.


Idag har jag tvättat, ska tvätta mer när jag vaknar. Erik ska på julbord imorgon, och jag måste snart in till stan och handla julklappar för mina sista slantar. På måndag åker jag till Strängnäs och firar jul :) Mina föräldrar är så söta, dom verkar verkligen sakna mig. Jag vet precis vad jag ska köpa till dom; necessär till min mamma och riktigt fint kaffe och te till min pappa som han kan ta ner till Thailand och njuta av. Det känns som om dom har allt redan, dom kan liksom köpa det dom vill ha ju.


Min syrra är fortfarande i Indien och gör välgörenhetsarbete, det är för utsatta barn, tycker det är så otroligt inspirerande att hon gör sånt. Visst, kanske är klyschigt, men ändå. Hon gillar barn (barnen typ älskar henne, hatar mig) och är bra med barn.

Sen får jag inte glömma att hon typ går en skitsvårt civilingenjörsutbildning som kräver väldigt mycket av henne. Våra liv är väldigt olika.

 Hon är den duktiga, snälla dottern som inte har gjort så mycket väsen av sig. Flyttade hemifrån tidigt för att plugga i Uppsala.

Jag, hoppat av skolan, festat som en alkoholist, varit på gränsen att BLI en alkoholist, gjort abort, tagit droger, skärmat bort mig från allt, gått ner i depressioner, har inget jobb eller framtidsutsikt alls, skulle vara fast i det svenska välfärdssystemet egentligen. Det gör en ganska deprimerad att tänka så, hur jävla misslyckad jag är, och att känna sig ännu mer patetisk att tänka att det tankesättet bara gör att jag inte ens vill bry mig längre om något.


Vem är du, vem är jag? Levande charader?



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stajna - 28 april 2009 14:00

Äsch, jag hoppas på att en viss copycat (du vet vem du är, ser jag ett ord, uttryck eller min stil som du fortsätter sno kommer jag vidta åtgärder) vid namn bajskorv inte läser min gamla blogg längre.   Klicka här för att komma till min nya blogg! ...

Av stajna - 7 april 2009 23:08

Sluta blogga här, har flyttat bloggen till ett förhoppningsvis avlägset ställe där en viss copycat inte når den. Åååå, men ack så fin min blogg blev till slut här. ...

Av stajna - 7 april 2009 13:47

  Sötaste kläderna från Monki, självklart har jag kollat upp att det finns flera Monki affärer i El Stockholmo, så alla ska få en razzia över sig i form av mig i jakt på allt det här! ...

Av stajna - 7 april 2009 13:15

Sitter i sovrummet framför en större skärm, med riktigt tangentbord och en riktig mus. Med sladd!   Har hållt på och pillat med mitt nya projekt ett tag nu, kunde knappt sova för jag var så exalterad och spänd. Det enda som behövs nu är: att min lön ...

Av stajna - 5 april 2009 19:49

  Idag har varit en bra dag. Vi satt mest hela dagen i soffan med våra mini bärbara och snackade affärer. Vi har båda så mycket idéer, bra idéer. Skitbra idéer rent utsagt.   Ikväll ska jag pilla med en ny grejj, fast nu blir det middag + wipeout på ...

Presentation

Omröstning

Vem är du som läser min blogg?
 Förbipasserande
 Din mamma!
 En likasinnad
 Din granne
 Någon som hatar diiig!
 Vet inte vem jag är
 En av dina homies!
 Kissie, och jag vill bli brunett! Hur gör man?!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22 23
24
25
26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards