Direktlänk till inlägg 27 september 2008

seg fredag, segare lördag

Av stajna - 27 september 2008 12:27

Skulle egentligen gått upp 06.00 igår, fredag, men jag var för trött så det blev 07.30 istället, åkte till skolan, gick på Psykologi lektionen, fick material, bok och  uppgifter sen så åkte jag hem. Vill inte sitta själv som en looser.


Så jag åkte hem, sov, vaknade av att Degen ringde mig. Gick upp, köpte cola, juice och en skvallertidning, sen gick jag till min lokala pizzeria, som är precis vid mitt hus och köpte en pizza. Tror dom börjar känna igen mig.


Sen så kom Anton, Degen och Christian, vi drack lite öl. Christian körde.

Sen så skulle Anton till Harrys, så vi åkte dit och lämna av honom sen över till Sumpan. Degen blanda en skitäcklig sliskig drink, smakade bara socker och slisk med en god eftersmak på mint dock.


Sen gick vi upp till Sofia, grannen, och hon fick min drink. Ingen höjdare nej :P Degen och Christian tröttna på att vi stod och rökte vid fläkten och snacka, så dom gick ner och spela vad som sa, PS, men Christian åkte nog hem och Degen gick och la sig.


Så sen kom Erik och hämta mig, nu när jag vakna mådde jag dåligt. Ont i halsen, öronen, ont i hela kroppen. Vill INTE bli sjuk!


Ikväll kanske det blir chill hos mig med Basse, Erik 2, Joni osv. Får se, det kanske skiter sig. Vi får se helt enkelt, själv hoppas jag på att  det blir något. Just nu mår jag dåligt, men lite vila så :P


Over and out.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stajna - 28 april 2009 14:00

Äsch, jag hoppas på att en viss copycat (du vet vem du är, ser jag ett ord, uttryck eller min stil som du fortsätter sno kommer jag vidta åtgärder) vid namn bajskorv inte läser min gamla blogg längre.   Klicka här för att komma till min nya blogg! ...

Av stajna - 7 april 2009 23:08

Sluta blogga här, har flyttat bloggen till ett förhoppningsvis avlägset ställe där en viss copycat inte når den. Åååå, men ack så fin min blogg blev till slut här. ...

Av stajna - 7 april 2009 13:47

  Sötaste kläderna från Monki, självklart har jag kollat upp att det finns flera Monki affärer i El Stockholmo, så alla ska få en razzia över sig i form av mig i jakt på allt det här! ...

Av stajna - 7 april 2009 13:15

Sitter i sovrummet framför en större skärm, med riktigt tangentbord och en riktig mus. Med sladd!   Har hållt på och pillat med mitt nya projekt ett tag nu, kunde knappt sova för jag var så exalterad och spänd. Det enda som behövs nu är: att min lön ...

Av stajna - 5 april 2009 19:49

  Idag har varit en bra dag. Vi satt mest hela dagen i soffan med våra mini bärbara och snackade affärer. Vi har båda så mycket idéer, bra idéer. Skitbra idéer rent utsagt.   Ikväll ska jag pilla med en ny grejj, fast nu blir det middag + wipeout på ...

Presentation

Omröstning

Vem är du som läser min blogg?
 Förbipasserande
 Din mamma!
 En likasinnad
 Din granne
 Någon som hatar diiig!
 Vet inte vem jag är
 En av dina homies!
 Kissie, och jag vill bli brunett! Hur gör man?!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ STAJNY. i ask, cause i'm not sure. does anyone make real shit anymore? med Blogkeen
Följ STAJNY. i ask, cause i'm not sure. does anyone make real shit anymore? med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se