Direktlänk till inlägg 22 september 2008

allt suger.

Av stajna - 22 september 2008 22:20

Idag när jag blev avsläppt vid Häggvik så hade inte pengarna kommit in på mitt konto när jag skulle köpa remsa. Väldigt kul och pinsamt.

Så jag fick gå runt ute och frysa i 4 timmar, och vänta på att Erik skulle komma på lunchen och hämta mig. När vi väl kom hem, så bråka vi jättemycket, jag grät jättemycket och var rädd - som vanligt.

Han slog mig - som vanligt och skrek på mig att jag bara förstör. Då grät jag ännu mer och skrek tillbaka att han inte förstår och är dum mot mig.


Så jag satt hemma här ett tag, åt tacos utan skal, tittade på Desperate Housewives och väntade på att han skulle sluta så vi kunde åka och handla mat. Jag köpte färsk lax och färsk pasta och gjorde ett av mina favoritrecept, marinerad lax i lime, olivolja och vitlök med grädde.

 Åsså tände jag 2 ljus medan vi tittade på Border Security :)

Väldigt fint.


Resten av kvällen har han varit ganska tråkig, vet fortfarande inte hur jag ska göra med honom eller om jag vill stanna kvar. Det känns så komplicerat och vi kommer ingenstans i vårt "icke förhållande" som jag kallar det.

Igår kväll grät jag jättemycket och sa hur osäker jag känner mig, hur dåligt jag känner mig, att jag inte känner att jag är värd nånting osv och att jag inte känner alls att vi borde vara tillsammans. Då sa han saker "Jag vill inte ha någon annan, jag ser bara dig framför mig" och "Lycklig blir jag inte utan dig". Fina ord, men betyder dom nånting egentligen? Säger han bara så för att det är ett snabbt sätt för att få mig att stanna? Varför vill han att jag ska stanna när allt är så fel mellan oss?

Jag vill vara själv, men ändå inte. Allt känns så FEL just nu! Någon, döda mig!


För tillfället, så suger allt.


Over and out.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stajna - 28 april 2009 14:00

Äsch, jag hoppas på att en viss copycat (du vet vem du är, ser jag ett ord, uttryck eller min stil som du fortsätter sno kommer jag vidta åtgärder) vid namn bajskorv inte läser min gamla blogg längre.   Klicka här för att komma till min nya blogg! ...

Av stajna - 7 april 2009 23:08

Sluta blogga här, har flyttat bloggen till ett förhoppningsvis avlägset ställe där en viss copycat inte når den. Åååå, men ack så fin min blogg blev till slut här. ...

Av stajna - 7 april 2009 13:47

  Sötaste kläderna från Monki, självklart har jag kollat upp att det finns flera Monki affärer i El Stockholmo, så alla ska få en razzia över sig i form av mig i jakt på allt det här! ...

Av stajna - 7 april 2009 13:15

Sitter i sovrummet framför en större skärm, med riktigt tangentbord och en riktig mus. Med sladd!   Har hållt på och pillat med mitt nya projekt ett tag nu, kunde knappt sova för jag var så exalterad och spänd. Det enda som behövs nu är: att min lön ...

Av stajna - 5 april 2009 19:49

  Idag har varit en bra dag. Vi satt mest hela dagen i soffan med våra mini bärbara och snackade affärer. Vi har båda så mycket idéer, bra idéer. Skitbra idéer rent utsagt.   Ikväll ska jag pilla med en ny grejj, fast nu blir det middag + wipeout på ...

Presentation

Omröstning

Vem är du som läser min blogg?
 Förbipasserande
 Din mamma!
 En likasinnad
 Din granne
 Någon som hatar diiig!
 Vet inte vem jag är
 En av dina homies!
 Kissie, och jag vill bli brunett! Hur gör man?!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ STAJNY. i ask, cause i'm not sure. does anyone make real shit anymore? med Blogkeen
Följ STAJNY. i ask, cause i'm not sure. does anyone make real shit anymore? med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se