Direktlänk till inlägg 21 september 2008

inflyttningsfest + cepefylla + bråk

Av stajna - 21 september 2008 21:04

Igår var det inflyttningsfest hos mig :) Började med att jag städade hela dagen, fixade iordning osv.

Sen så beställde jag en pizza nere på hörnet, Carro och Joni kom runt 6 och åt oxå pizza :)

Sen kom alla andra, och då var det fullt ös. Drack, drack och drack gjorde jag. Rökte också. När Tessans jobbpolare kom så vart det ännu mer ös, vi shotta rom, fyfan va äckligt de va!


Så det sluta med att jag spydde i hallen och i toan, fyfan. Spya genom näsan är inte najs, det är så jävla äckligt.

Sen låg jag i sängen och var helt död, smsade Erik säkert 1000 gånger att han skulle komma och hämta mig men han var så seg :( Sen när han väl kom var jag så glad och höll om honom, kändes så skönt att han var där.


Så vi gick ner till bilen, satte oss, Erik la ut en tom Donken påse och plötsligt från ingenstans kommer min granne i porten bredvid (hon anvslöjar direkt vad hon heter och bor ju) och skriker "Ta upp den där! Jag bor här, det här är min parkeringsplats!" och är helt galen. Jag säger åt Erik att inte göra nånting.

Vi åker iväg, släpper av Daniel (Tessans jobbpolare) vid Liljeholmen, då så kommer jag på att min mobil ligger kvar i lägenheten. Jag, Tessan, Filip (Tessans jobbpolare) och Erik som kör åker tillbaka, ställer oss drygt 400 meter bort från mitt hus och jag och Tessan börjar gå.

Då kommer min störda granne i en taxi, hoppar ur med sin killpolare och börjar slå på bilen, sparka på den och spotta på den. Jag vänder mig om och skriker "Din jävla fitta, du rör inte bilen!" och då börja hon tjafsa med mig, och hennes killpolare, och dom står verkligen skitnära mig och håller på. Vill att jag ska säga vad Erik bor och heter. Ba, va? Är ni dumma på riktigt eller? Fan heller.


Så jag står där, helt själv mot dom två. Sen säger jag åt deras taxi att ringa 112 flera gånger, han ser verkligen ut som en vilsen apa. Helt lost.

Sen hoppar dom in i bilen och åker iväg, vilka fega fittor dom var. Jag stod där och ville att dom skulle komma tillbaka så vi skulle få polisen på dom. Men nej, fega fittor flyr fältet.


Då går jag och ringer polisen, dom kan inte göra något. Anmälde henne idag, sjukt att man har ett psykfall i porten bredvid. Fyfan.


Nu är jag megabakis, ätit tacos, diskat, lagat tacos och duschat 2 gånger.

Vilken helg.


Over and out.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stajna - 28 april 2009 14:00

Äsch, jag hoppas på att en viss copycat (du vet vem du är, ser jag ett ord, uttryck eller min stil som du fortsätter sno kommer jag vidta åtgärder) vid namn bajskorv inte läser min gamla blogg längre.   Klicka här för att komma till min nya blogg! ...

Av stajna - 7 april 2009 23:08

Sluta blogga här, har flyttat bloggen till ett förhoppningsvis avlägset ställe där en viss copycat inte når den. Åååå, men ack så fin min blogg blev till slut här. ...

Av stajna - 7 april 2009 13:47

  Sötaste kläderna från Monki, självklart har jag kollat upp att det finns flera Monki affärer i El Stockholmo, så alla ska få en razzia över sig i form av mig i jakt på allt det här! ...

Av stajna - 7 april 2009 13:15

Sitter i sovrummet framför en större skärm, med riktigt tangentbord och en riktig mus. Med sladd!   Har hållt på och pillat med mitt nya projekt ett tag nu, kunde knappt sova för jag var så exalterad och spänd. Det enda som behövs nu är: att min lön ...

Av stajna - 5 april 2009 19:49

  Idag har varit en bra dag. Vi satt mest hela dagen i soffan med våra mini bärbara och snackade affärer. Vi har båda så mycket idéer, bra idéer. Skitbra idéer rent utsagt.   Ikväll ska jag pilla med en ny grejj, fast nu blir det middag + wipeout på ...

Presentation

Omröstning

Vem är du som läser min blogg?
 Förbipasserande
 Din mamma!
 En likasinnad
 Din granne
 Någon som hatar diiig!
 Vet inte vem jag är
 En av dina homies!
 Kissie, och jag vill bli brunett! Hur gör man?!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Skapa flashcards