Alla inlägg under augusti 2008

Av stajna - 13 augusti 2008 16:19

Då var det klart! Min nya lägenhet finns i Hägersten :D Skitnära tuben och den är STOR! En 2a på 50 kvm med ett sovrum <3

I like.


Får se hur det blir med möbler, har inte så mycket pengar att lägga ner på möbler. En soffa kommer jag nu behöva, liksom, hallå? Vart ska jag få 5000 kronor ifrån? :/


Nej, nu ska jag och Erik åka till Kista. Jag vill ha min guldjacka från Gina Tricot.


Over and out jao.

Av stajna - 13 augusti 2008 00:05

Lilla Barkarby var riktigt najs :) 2 Bels och någon annan öl som bartendern bestämde. Blev lite nachos oxå :P

 Hehe, träffade Filip (som jag känner igen från Skälby) och Alex som jag gick i mellanstadiet med. Han kände igen mig iaf! Riktigt kul.


Isak är faktiskt sjukt skön att hänga med, han är lite player av sig, men jag har känt honom sen han var 7, så jag ser honom inte som en kille som jag ser på andra killar, mer som en...barndomskompis. :)


Sen blev det kaffe, pommes, cola och cheddar dip på Donken i Akalla, sen ställde vi oss vid truckerparkeringen där och åt :P

Sen hemåt. Nu ska jag nog dricka cola och glo på That 70's Show och sen sova med Erik, hmm, får se hur det känns.


Over and out.


Av stajna - 12 augusti 2008 18:47

Lyssnar på lite Danny låtar, ska äta middag hemma i Bromma med föräldrarna, sen dra iväg till Barkarby och pimpla lite öl med några polare.

Joni, Isak, Emmie, Basse, Carro och Erik 2 + några andra.


Danny låtarna påminner mig så mycket om tiden med Erik då jag fortfarande var kär i honom, sådär kär att jag fick fjärilar i magen.

Önskar att jag kunde känna kärlek igen.

Kärleken jag kände för Erik vet alla, var det starkaste jag någonsin känt för någon. Kan mätas med kärleken för mitt aborterade barn.

 Alla mina vänner vet hur jag aldrig kunnat släppa Erik, inte ens när jag träffade Marcus kunde jag släppa honom. Inte ens när jag blev övertygad om att Marcus var den rätte, så släppte jag Erik. Nånting seriöst fel är det på mig!


Iaf, nog om det. Ska äta nu, gravad lax, advokadosallad, fin cheddarost med nybakat bröd :) Älskar att vara hemma vid middagstid.


Om 20 min ska jag springa iväg till bussen, ganska nervöst över att träffa Järleberg :) Hörde från mina kompisar att han gillar mig väldigt mycket, han frågade tom Basse när jag och Marcus gjorde slut. Ganska gulligt.


Haha, Erik är så förutsägbar. När vi låg i sängen i söndags, så frågade han "Har du träffat någon ny?" för jag tittade inte på honom när han låg över mig. Kul, för det var ju han som sumpat det igen.


Man borde kanske göra sig lite fin iaf innan man drar. Ska ta sista tåget till Erik, han har varit med sin kompis Robin hela kvällen (om jag tror på det, får vi se) och lirat spel. Lämnade kameran där, så det blir inga bilder ikväll, suurt!


Aja, over and out.


Av stajna - 12 augusti 2008 13:37

Var på Värmdö Gymnasium igår, det gick jättebra. Jag får börja om rektorn säger ja eller vad det nu var. Tisdag 10.30 börjar jag i så fall :)

Sköönt att få gymnasiet avklarat i så fall.

Samma dag så ringde mamma mig och sa att jag inte kommer få lägenheten i Gullmarsplan, skitledsen för det är sjukt nära till Värmdö Gymnasium.

Istället kanske jag får en 2a i Hägersten på 50 kvm för 4800 kr/mån. Jättenära tunnelbanan, vilket är viktigt för mig efter sena nätter.

Får se hur allt går, om allt klaffar så självklart är jag då världens lyckligaste :)


Nu till det som gör mig ledsen och sur, som förstört så mycket av mitt glada humör över gymnasiet och lägenheten.


Erik kontaktade Helmi (en tjej han var med bakom min rygg i mars/april men jag fick reda på det genom att jag kände på mig att han ljög, så jag luskade fram hennes namn, adress, telefon nummer, alla hennes bloggar, lunar, födelsedatum osv från hans dator och telefon) när han var på Gotland. Jag var skitledsen och besviken, och undrar om jag ens kan lita på honom. Han menade "Jag hade så tråkigt där, och hade ingenting att göra och tänkte att jag kunde prata lite med henne för att se vad som händer. Hon bor ju här i närheten, runt knutarna och kan berätta vad som händer"

Vaddå NÄRA? Hon bor ju för fan i BÅLSTA! Upplands Väsby och Bålsta är fan inte så jävla nära! Solna och Väsby är nära, men inte Bålsta för det tillhör inte ens Stockholms Län ffs!!


Jävla lögnare, kom med något bättre så jag slipper tänka på hur du ljuger för mig.

Ska citera hur hon skrev i hennes blogg.

"I mars-april träffade jag en helt underbar kille, allt kändes typ perfekt. Ni som läst min blogg vet vem jag pratar om. E kallar jag honom. Men sen typ slutade han höra av sig och jag mådde skitdåligt och bla bla bla... Han hörde av dig häromdagen, jag blev lagom chockad. Jag var inte jättetrevlig mot han. Men sen kom det fram att han trodde det var jag som hade dissat honom av någon anledning.  

Så egentligen är det hela ett stort missförstånd. -_- Så vi hörs en del nu, men vi kommer nog bara fortsätta vara vänner, eftersom vi hade så grymt kul när vi var "på den tiden"."


Vaddå vänner? Jag sa tydligt "Du får välja, mig eller henne. Men du kan inte få båda, och jag tänker inte vara med om det här." Han valde mig.

Nu har jag sagt, att det är fan inte okej att dra upp kontakten och säga "jag hade tråkigt", sån jävla lam ursäkt. Blir så jävla trött att hunsas runt, och att han kör över mig när jag gör så jävla mycket för honom. Jag försöker mitt bästa att vara det bästa jag kan vara för honom. Jag lagar god ansträngande mat åt honom, jag diskar, jag bäddar sängen, jag dammsuger av allt katthår från möbler, jag masserar honom med olja, jag hjälpte honom att tvätta bilen, jag hjälper honom med allt som han vill ha hjälp med, jag stöttar honom med alla hans problem, jag hjälpte honom på hans jobb på Mataffären sjukt mycket. Jag hjälper honom med hans anmälan mot Mataffären och Widriksson med JÄMO. Alltså, småsaker hela tiden. Jag låter honom "leka" med mig i sängen som han vill, för jag vet att han älskar det även fast jag kanske inte alltid gillar det, så älskar jag det oxå.

Och ändå, trots mina försök och trots att jag är mitt bästa, så räcker det inte. Jag räcker liksom inte till. Det finns inget värre än det.

Och även fast han säger det motsatta, så känns det fortfarande som jag kommer tvåa...Och det är fan den värsta känslan nånsin när det kommer till kärlek.

För jag hade precis börjat lita på honom, allt kändes ju så bra. Jag började få känslor för honom.


Nu vet jag inte alls vad jag känner, förvirrad och nedslagen. Vill helst bara gå och lägga mig under jord :/


Nu måste jag diska och duscha, ska följa med honom och hämta ut ett paket på posten, sen ska vi åka och hämta ut mina p-piller (vill inte).


Over and out.



Av stajna - 10 augusti 2008 17:30

Måste nog ta allt i detaj, så sjukt kul det var när vi alla stack till Basses landställe och fira han och hans familjs födelsedagar! Basse fyller nämligen 20 det här året, hans syrra fyller 30 och hans pappa 60, så dom hade ett stort kalas med skitgod mat, ganska mycket folk och gamla lärare från Jakan då hans föräldrar är lärare där också.


Fredag 14.56 - Möter Järleberg och Jimme på tåget till Kallhäll. Vi såg ut som festivalare, lovar :) Stiger av vid Kallhäll som sagt, möter upp Matte, Blomberg och Joni. Jag, Joni, Blomberg (som kör), Erik 2 och Jimmie sitter i Blombergs bil. Joni vill snabbt byta bil eftersom jag och Järleberg fixat fulaste låtarna till vår lilla roadtrip :P


15.25 - Vi drar till Donken i Kallhäll där alla bilar möts upp, 3 bilar. Alla får plats, dricker kaffe från Donken. Sen så åke vi, mot Enköping.


Järleberg har fixat en fin blandning av vodka och Schweppes Russian, skitgott var det faktiskt, som vi alla (förutom Blomberg såklart :P) satt och smutta på medan vi lyssna på hemsk och rolig musik!


Väl framme i Sparreholm möts vi upp av Basse i hans fula lilla skrotbil som han kör riktigt hårt med, fast innan pissar alla (iaf vi som druckit massa vodkablandning) och jag måste gå bakom en container i gräset FULLT av massa äckliga sniglar. Får hulkningar tom.


Vi åker till logen som dom kalla det, vi ställer upp våra tält på en fin udde. Fast jag och typ alla andra stod bara och titta på, lät vissa andra ta hand om tälten :P Killarna byter om till skjorta. Vi går upp till partyt, får ett glas mousserande vin, sen är det bara gå in och sätta sig på dom numrerade platserna. Buffen var verkligen jättegod. Drack 3 glas vin till maten.

Sen sjöng dom, dansa, hade frågelek osv. Efter middagen går jag och Järleberg för att hämta min flaska vin jag tagit med för att spara pengar.

Sen blir det fylla som heter duga :D Det blir röka utanför logen, pissa på med Magda, Emmie blev stucken av ett bi. Klockan 3 hoppa jag, Erik 2, Magda och Matte ner i plurret. Det var faktiskt inte alls kallt! Jag hade i princip tappat rösten då också, tyckte det var hur skönt som helst med ett nattdopp! Sedan går vi upp, torkar oss, tar en öl till, lite mackor, lite läsk.


Vi går iväg till våra tält för att sova, sitter och snackar. Sedan får Basse för sig vid 5-6 att BADA, och gör det för 1 sekund och hoppar upp sen igen med orden "Fan va kallt det är!" :P


Vaknar runt 7.30 och känner mig törstig och kan inte somna om alls. Mer störd av att ha sovit dåligt och för lite. Vill mest bara hem.

Vi går och tar några mackor, dricker läsk, sen så åker vi in till Sparreholm och letar efter nånstans att äta. Såklart finns det inte så mycket att välja på.


Vi drar till Malmköping och äter pizza, min kosta 80 spänn inkl extra ost, serveringsavgift och kortavgift plus en cola. Dyyyyrt...inte ens sthlm är så dyrt! Sjukt!! Men gott var det!


Väl hemma hoppar jag in i duschen, sen går jag och lägger mig vid 16.00 och sover 12 timmar, sen vaknar jag och kan inte somna om. Surt.


Riktigt bra kväll var det :) Älskar såna här chillparty kvällar med gänget!

Ska ladda upp bilderna till bilddagboken snart.

stajny.bilddagboken.se :)


Näe, nu blir det tacos och cola. Over and out.



Av stajna - 8 augusti 2008 01:04

Erik Järleberg och jag sitter över msn och skickar låtar, vi ska bränna massa partyskivor att ha i bilen :D Haha, dom låtarna jag skickar kommer ingen annan gilla. Kate Ryan, Björn Rosenström, Paris Hilton, Timbaland, Rooney, Fall Out Boy och många fler :P

Haha, vi tar med Markoolio och Las Ketchup oxå. Klockrent!


Vi tänkte föra lite i bilen eller nånting, med fulaste låtarna nånsin :)

Dom andra är hårda hårdrockskillar, dom kommer ba "Vafan är det här för skit?!"


Blir också en kär klassiker från GTA San Andreas :D Willie Nelson "Crazy" :D

Nej, nu måste jag sova om jag nånsin ska upp kl 11.00 och baka smulpaj :)


Over and out.

Av stajna - 7 augusti 2008 21:52

Nu har jag köpt allt som behövs för att göra en smulpaj :)

Färdig vaniljsås, äpplen, havregryn och engångsformar.

Det som blir över av havegrynen ska jag göra havregrynsgröt med lättmjölk och lingonsylt (så gott!) till frukost.


Nu blir det att tvätta, packa ner allt i min fiina lackväska från French Connection. Får inte glömma vinet. Köpte ravioli för 7,90 kr, 800 gram, riktigt billigt och riktigt onyttigt kan jag tänka mig.


Erik skickade en jätterolig bild på en bok, som jag jättegärna vill ha. Haha, "Bajs, plutten" heter den :D Om den inte är jag, så vet jag inte vad.


Nej, over and out :)

Av stajna - 7 augusti 2008 18:35

Blev ingen shopping på stan med Magda. Det regnade när jag skulle åka, och då palla jag inte riskera bli mer sjuk när vi åker imorrn.


Ska vara på Kallhälls station kl 15.00 imorrn, där Matte hämtar upp mig eter hämtat upp Carro förmodligen. Ska gå till Citygross efter jag duschat och sminkat mig och köpa äpplen och allt annat som behövs för min äppelpaj till Matte.


Tappade nästan rösten helt när jag var på väg hem från Erik 2. Lät värre än en bimbo :) Trampade på en jätteäcklig snigel, som jag inte såg i mörkret, allt jag hörde var "kraaas". Jag har fobi mot sniglar, ser jag en så får jag typ hulkningar. Värsta jag vet, värre än kryp. Spindlar är helt okej, dom är faktiskt söta!


Ska ladda över lite musik till mobilen också, vi ska ju åka bil i några timmar. Älskar roadtrips, speciellt med gänget! :D Blir ravioli på burk och cola. Haha, kommer se ut som en festivalare när jag sätter mig på tåget :P

Ska ta med mig bikini, man vet ju aldrig om det blir fint väder :)


Erik i Väsby skickade sms och frågade om han skulle passa i piercing, hmm, nej. Då krävs en total makeover, med nya kläder och skor. Man måste ha en viss värdighet om man ska ha piercing. Hans nonchalanta jeans och en ful t-shirt stil med hans nördiga brillor funkar liksom inte till piercing.


Ska försöka gå ner i vikt, kombinera med mindre måltider, promenader och inte lika mycket cola. Typ, cola endast på helger. Hoppas att mina 5 kg ska droppa då. Känner mig inte snygg alls, även fast det inte är någon större skillnad, så märker jag av det. Visst, för ett år sen såg jag väl mer ut som ett skelett a la Pussycat Dolls men ändå.


Nej, nu blir det vandra till Citygross :)


Over and out.



Presentation

Omröstning

Vem är du som läser min blogg?
 Förbipasserande
 Din mamma!
 En likasinnad
 Din granne
 Någon som hatar diiig!
 Vet inte vem jag är
 En av dina homies!
 Kissie, och jag vill bli brunett! Hur gör man?!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Skapa flashcards