Direktlänk till inlägg 24 augusti 2008

helgen

Av stajna - 24 augusti 2008 16:59

Hjälpte mina föräldrar flytta igår, med en bakfylla. Var jättetrött och sliten.

Var hemma igen runt 17, slappade, duschade, gick och handla i mörkret. Sen åkte jag iväg till Malin, drack cider, halvglodde på en film och hade kul :)


Sur på Erik, har lust att bajsa i hans urinrör. Så trött jag är på honom och hans skit. Ändå tycker han inte att jag förtjänar bättre, utan säger "Men var med någon annan då om du inte vill vara med mig." och säger samtidigt "jag gillar dig" och andra jättefina saker. Så tröttsamt att jag har lust att skita i allt.


Nu har han stängt av sin mobil, han skulle spela nätspel med Robin. Sure, för han ringde mig inte efter han hade duschat som han sa. Övertygad om att han är med någon tjej, och stänger av mobilen för att göra saker lättare. Skulle inte förvåna mig.


Riktigt trist, för jag har inte ens bestick här hemma. Ännu mindre kastruller och stekpannor. Så laga mat är uteslutet, plus att vi delar på maten, så mycket av min mat är ju i hans kylskåp. Slöseri med pengar.

Speciellt när han sa inatt "Ses vi imorrn?" "Ja, ring mig när du vaknar" typ. Jag var skitsur på honom, för jag har redan haft en förjävlig helg och han förvärrade bara den genom att förvirra mig och fick mig att tro att han verkligen hade en annan tjej där. Riktigt tråkigt, och jag är så trött.


Nu ska jag äta en pizza och kolla på Gossip Girl och dricka cola, för jag har absolut inget annat att göra. Så jävla kul.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stajna - 28 april 2009 14:00

Äsch, jag hoppas på att en viss copycat (du vet vem du är, ser jag ett ord, uttryck eller min stil som du fortsätter sno kommer jag vidta åtgärder) vid namn bajskorv inte läser min gamla blogg längre.   Klicka här för att komma till min nya blogg! ...

Av stajna - 7 april 2009 23:08

Sluta blogga här, har flyttat bloggen till ett förhoppningsvis avlägset ställe där en viss copycat inte når den. Åååå, men ack så fin min blogg blev till slut här. ...

Av stajna - 7 april 2009 13:47

  Sötaste kläderna från Monki, självklart har jag kollat upp att det finns flera Monki affärer i El Stockholmo, så alla ska få en razzia över sig i form av mig i jakt på allt det här! ...

Av stajna - 7 april 2009 13:15

Sitter i sovrummet framför en större skärm, med riktigt tangentbord och en riktig mus. Med sladd!   Har hållt på och pillat med mitt nya projekt ett tag nu, kunde knappt sova för jag var så exalterad och spänd. Det enda som behövs nu är: att min lön ...

Av stajna - 5 april 2009 19:49

  Idag har varit en bra dag. Vi satt mest hela dagen i soffan med våra mini bärbara och snackade affärer. Vi har båda så mycket idéer, bra idéer. Skitbra idéer rent utsagt.   Ikväll ska jag pilla med en ny grejj, fast nu blir det middag + wipeout på ...

Presentation

Omröstning

Vem är du som läser min blogg?
 Förbipasserande
 Din mamma!
 En likasinnad
 Din granne
 Någon som hatar diiig!
 Vet inte vem jag är
 En av dina homies!
 Kissie, och jag vill bli brunett! Hur gör man?!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ STAJNY. i ask, cause i'm not sure. does anyone make real shit anymore? med Blogkeen
Följ STAJNY. i ask, cause i'm not sure. does anyone make real shit anymore? med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se